Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Cerca avançada d'expedients

Incloure publicacions de la Plataforma de Contractació de l'Estat

Cercar

Cercar  Llista de codis CPV

Interval per a definir el pressupost de licitació (sense IVA)
Min Max
Interval per definir el valor estimat
Min Max

Interval per a definir l'import d'adjudicació (sense IVA)
Min Max

Ordenat per

Mostrant resultats 1 a 10 (d'un total de 1.408)

Exportar pàgines
Adjudicada Data de publicació: 01/07/22 • Ajuntament de Viladecans
Pressupost de licitació (sense IVA): 9.000,00 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 7.000,00 €
L'objecte del present contracte serà servei de gravació i edició de 6 vídeos i edició de 5 vídeos del projecte Vilawatt-Urbact Transfer Mechanism.(Programa URBACT)
Adjudicada Data de publicació: 01/07/22 • Ajuntament de Viladecans
Pressupost de licitació (sense IVA): 423.580,00 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 403.112,60 €
Servei d'àpats en dos punts fixes de distribució de la ciutat de Viladecans i els serveis d'àpats a domicili individuals en el municipi de Viladecans que es realitzarà a l'entorn habitual de residència de les persones a les que els Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Viladecans hagin assignat la prestació d'aquest servei, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral, i amb mesures de contractació pública sostenibles.
Adjudicada Data de publicació: 01/07/22 • Ajuntament de Viladecans
Pressupost de licitació (sense IVA): 13.635,00 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 10.590,00 €
L'objecte del contracte és la contractació de serveis de disseny i execució de 6 activitats i 2 representacions en format contacontes al voltant del conte de la Viladecans del 2030 i la seva Agenda Urbana Local.
Anunci en termini Esmenat en data: 01/07/22 • Ajuntament de Viladecans
Data límit de presentació d'ofertes: 29/07/22 14:00 • Pressupost de licitació (sense IVA): 548.900,00 €
Subministrament, instal·lació i posada en marxa d'equips de radar per al control de velocitat de vehicles en ubicació fixa i control de tram a Viladecans, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral, la subcontractació amb centres especials de treball o empreses d'inserció, i amb mesures de contractació pública sostenibles. - Lot 1: subministrament, instal·lació i posada en marxa de... [+]
Resolta Data de publicació: 01/07/22 • Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Pressupost de licitació (sense IVA): 61.838,11 €
Servei per a la contractació de les pòlisse d¿assegurances del grup d¿empreses municipal de Viladecans a través d¿un corredor o mediador d¿assegurances.
Anunci previ Data de publicació: 01/07/22 • Ajuntament de Viladecans
Pressupost de licitació (sense IVA): 0,00 €
Serveis de manteniment preventiu, predictiu, correctiu i normatiu de les instal·lacions de climatització, calefacció, producció d'aigua calenta sanitària, legionel·losis, energia solar tèrmica i gas i els seus elements annexes (aire condicionat, equips exteriors, equips interiors, calderes, radiadors, conductes, equips de control, bombes, dipòsits, aerogeneradors, instal·lacions annexes...), instal·lats en les diverses dependències i equipaments municipals del terme municipal de Viladecans. Tant... [+]
Anunci en termini Esmenat en data: 28/06/22 • Ajuntament de Viladecans
Data límit de presentació d'ofertes: 05/07/22 14:00 • Pressupost de licitació (sense IVA): 59.500,00 €
Serveis de desenvolupament i migració de continguts de l'actual APP de gestió d'incidències GECOR del proveïdor Gecor System, SLU per esdevenir com a nova APP ciutadana, amb un nou apartat de mobilitat i altres apartats d'accés a serveis orientats a la ciutadania, així com el seu manteniment (servei de hosting de l'app en SaaS) per un període de 3 anys, finançat parcialment per la Unió Europea, Nextgeneration EU.
Resolta Data de publicació: 28/06/22 • Ajuntament de Viladecans
Pressupost de licitació (sense IVA): 42.990,30 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 34.392,24 €
L'objecte del contracte és la redacció del projecte d'execució i direcció de les obres d'urbanització del carrer Ginesta, entre els carrers Prat de la Riba i Gardènies, al municipi de Viladecans, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral i amb mesures de contractació pública sostenibles,
Anunci en termini Data de publicació: 28/06/22 • Ajuntament de Viladecans
Data límit de presentació d'ofertes: 05/07/22 15:00 • Pressupost de licitació (sense IVA): 14.958,68 €
Prestació del servei des d'una oficina tècnica, per a la gestió, assessorament jurídic, seguiment i planificació inclosos en el "Plan para la reactivacion, el fomento de la innovación y la mejora competitiva del sector comercial de Viladecans", finançat per la UNIÓ EUROPEA, NEXT GENERATION EU.
Anunci en termini Data de publicació: 27/06/22 • Ajuntament de Viladecans
Data límit de presentació d'ofertes: 11/07/22 14:00 • Pressupost de licitació (sense IVA): 47.595,48 €
Servei consistent en el desenvolupament del Projecte Temps de cura i diverses actuacions concretades en el programa d'Igualtat, dins el nou model de ciutat Viladecans em cuida, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral i amb mesures de contractació pública sostenibles.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya