Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Cerca avançada d'expedients

Incloure publicacions de la Plataforma de Contractació de l'Estat

Cercar

Cercar

Cercar  Llista de codis CPV

Interval per a definir el pressupost de licitació (sense IVA)
Min Max
Interval per definir el valor estimat
Min Max

Interval per a definir l'import d'adjudicació (sense IVA)
Min Max

Ordenat per

Mostrant resultats 1 a 10 (d'un total de 109)

Exportar pàgines
Resolta Data de publicació: 13/11/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Pressupost de licitació (sense IVA): 11.472,00 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 11.472,00 €
L'objecte de la present contractació consisteix en el servei de transport, lliurament, muntatge, desmuntatge, recollida, neteja, manteniment, reparació i emmagatzematge d'una carpa de grans dimensions (10m x 20m) propietat del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. El material propietat del Consell Comarcal que conforma la carpa 10m x 20m, es detalla en l'apartat 3.1 del Plec de prescripcions tècniques d'aquesta licitació.
Adjudicada Data de publicació: 11/11/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Pressupost de licitació (sense IVA): 107.075,09 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 107.075,09 €
L'objecte d'aquest contracte són les obres per a la restauració del Castell de Sant Martí Sarroca fase II, d'acord amb el Projecte aprovat, redactat per l'arquitecte Sr. Carles Solsona Piña. Les successives intervencions que s'ha realitzat al castell d'ençà que els anys 1960 es va iniciar els treballs de reconstrucció, han donat com a resultat la recuperació arquitectònica de la major part del conjunt que representa l'edifici fortificat a l'interior de muralles del recinte sobirà. No obstant, q... [+]
Resolta Data de publicació: 04/11/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Pressupost de licitació (sense IVA): 14.943,00 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 14.650,00 €
L'objecte del servei és "emetre recomanacions tècniques de maneig del conreu de vinya tenint en compte paràmetres edàfics i climatològics que permetin al viticultor el màxim aprofitament de l'aigua del sòl i adaptar-se al canvi climàtic". Mitjançant avisos setmanals respecte de les necessitats d'aigua i així, ajudar a prendre decisions agronòmiques (podes en verd, supressió de cobertes verdes, disminució de la carrega de fruits per cep,...).
Resolta Data de publicació: 04/11/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Pressupost de licitació (sense IVA): 28.246,78 € • Import d'adjudicació (sense IVA): 26.935,86 €
És objecte d'aquest plec la contractació promoguda pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès la qual és contractar els serveis d'assessorament i l'assistència tècnica d'un/a llicenciat/ada o graduata/ada en ciències ambientals amb coneixements i experiència propis de la seva especialitat com també en matèria de protecció civil i que prestarà els seus serveis a l'Àrea de Territori i Sostenibilitat. La descripció dels serveis que s'han de portar a terme es troben a l'apartat 3.1 del plec de clàusules... [+]
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
L'objecte del present contracte és la prestació del servei de transport escolar col·lectiu de la comarca de l'Alt Penedès.
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Adjudicar el contracte menor de serveis a l'empresa Barcelona Economia SL (B59916445) per dur a terme la direcció, producció i elaboració d'un vídeo amb el lema "DESCUBREIX MÉS PENEDÈS" de promoció dels productes del Cens d'Empreses Artesanes Agroalimentàries de l'Alt Penedès, en el marc del Programa de Productes de la Terra 2019 de la Diputació de Barcelona.
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Realització del Servei de taxi pel transport escolar a centres docents d'ensenyament de la comarca de l'Alt Penedès, amb un vehicle amb capacitat per a 6 persones. Recollida de la monitora a Gelida, recollida de l'alumnat a Martivell i trasllat a les escoles Montcau i Les Fonts de Gelida i viceversa.
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Recollida de la monitora a Vilafranca del Penedès, recollida de l'alumnat a Can Coral, Les Espolles, Torrelles de Foix i trasllat a l'Institut Alt Foix de Sant Martí Sarroca i viceversa.
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Acció de dues jornades teòriques a la comarca i una sortida de Bones Pràctiques a la DO Manxa i a Badajoz pels viticultors i viticultores de la comarca amb concertació amb els sindicats agraris.
Agregada Data de publicació: 16/10/19 • Consell Comarcal de l'Alt Penedès
OBJECTIUS ESPECÍFICS > Elaborar un estudi que permeti identificar, descriure i diagnosticar les figures de gestió als PAEs existents a tots els municipis de l'Alt Penedès i millorar l'eina poligonsaltpenedes.com. > Incrementar la productivitat de les empreses i la qualitat i competitivitat dels PAEs, per potenciar la instal·lació d'empreses i, com a conseqüència, l'ocupació en el territori. > Concertar amb els municipis accions d'organització i promoció dels PAEs per augmentar el seu impacte i n... [+]
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya