Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues
Codi d'expedient:
2022 459

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Seria possible poder tenir el fitxer digital corresponent al pressupost, en format TCQ i/o BC3. Gràcies. 03/06/2022 12:11h
Respecte a la documentació sol·licitada, la plataforma del Perfil del Contractant no admet la publicació d'aquest tipus de documentació.

A banda d'aquest fet, el PCAP que regeix la licitació estableix el que es transcriu a continuació:

(...)"11.8 Les persones interessades podran dirigir-se a l'òrgan de contractació per sol·licitar informació addicional sobre els plecs i la documentació complementaria, la qual s'haurà de facilitar, almenys, sis (6) dies abans de la data límit fixada per a la recepció d'ofertes. La sol·licitud d'informació addicional caldrà que es presenti a l'òrgan de contractació, com a mínim, dotze (12) dies abans de la data límit per dita recepció d'ofertes.(...)"

Atès que la documentació s'ha sol·licitat quan queden menys de 6 i de 12 dies per a la data límit de presentació d'ofertes, i per la impossibilitat de publicar la documentació en aquest Perfil, no és possible facilitar la documentació sol·licitada.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya