Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

INCID╚NCIA RESOLTA: la incidŔncia tŔcnica en el sistema d'agregaciˇ de la informaciˇ amb la Plataforma de Contrataciˇn del Sector P˙blico del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. AixÝ mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Parlament de Catalunya
Codi d'expedient:
PARLC-2020-00144

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, En quin sobre hem d'adjuntar el certificat de visita? Moltes grÓcies 07/09/2020 14:11h
El certificat de visita s'ha d'adjuntar en el sobre 1, tal i com es va comunicar durant la realitzaciˇ de la mateixa.
Despres de la visita efectuada en el dia d'avui voldria saber si es possible tenir un inventari dels m˛dels de les cÓmeres a mantenir i el tipus de software VMS de Bosch es el que esteu utilitzan . GrÓcies 03/09/2020 13:34h
Atesa la criticitat de la instalĚlaciˇ i per motius de seguretat, l'inventari concret de les cÓmeres no estÓ incl˛s en la documentaciˇ i Ús per aquest motiu que s'han organitzat visites obligat˛ries explicatives a les instalĚlacions, a les quals la seva empresa va acudir en data d'ahir. La finalitat ˙ltima d'aquestes visites era que els licitadors coneguin els equipaments directament i atendre consultes.
Tal i com s'ha explicat en les visites obligat˛ries de les instalĚlacions, el CTTV consta de 23 cÓmeres exteriors, de les quals 11 sˇn fixes i 13 sˇn robotitzades, i de 4 cÓmeres fixes interiors. Totes les cÓmeres sˇn de la marca BOSCH, i sˇn del tipus domo i bullet.
El programari de gestiˇ Ús el paquet de software de Bosch associat al multiplexador que us vÓrem mostrar en el control de cÓmeres de Mossos d'Esquadra durant la realitzaciˇ de la visita.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya