Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
119/2021 - 33030/2021
En el PCAP com a criteris tecnològics que puntuen s'indica: "Traspàs del projecte (plànols i pressupost) creat en Microstation/CAD i TCQ, a programes de tecnologia BIM (Bentley), 3 punts." La consulta és si és indispensable fer-ho amb programi Bentley, i en aquest cas que programa en concret i com el seu nivell de detall LOD 21/01/2022 15:14h
Tecnologia BIM (Bentley o format obert IFC), en LOD 300, que és la màxima que permet la informació del projecte.
El plec estableix que: Ampliació del període de garantia: Fins a 8 punts. El període de garantia mínim de les obres s'estableix en un any. S'atorgaran 2 punts per cada any de garantia de més que l'empresari ofereixi, fins a un màxim de 4 anys de garantia afegida (6 anys de garantia total). Si la màxima ampliació del període de garantia son 4 anys i el període mínim de garantia del concurs es d'1 any. El període màxim total no ha de ser 5 anys i no 6 anys com estableix el plec? 19/01/2022 11:12h
S'ha detectat un error material tipogràfic a la clàusula "J. Criteris d'adjudicació" "B)Criteris d'adjudicació avaluables mitjançant fórmules"
La redacció correcta és la següent:
"CRITERIS QUALITATIUS: Fins a 8 punts
¿ Ampliació del període de garantia: Fins a 8 punts.
El període de garantia mínim de les obres s'estableix en un any.
S'atorgaran 2 punts per cada any de garantia de més que l'empresari ofereixi, fins a un màxim de 4 anys de garantia afegida (5 anys de garantia total).
* L'ampliació del període de garantia s'acreditarà mitjançant declaració responsable de l'empresari, que formarà part del contracte."
A l'obra amb expedient nº 33030/2021 es demana la classificació O23 i G63, es correcte ??? ja que la O23 son serveis i la tipologia d'aquesta obra es urbanització i/o construcció. 23/12/2021 13:08h
La classificació empressarial correcte es Grup: G; Subgrup: 6; Categoria: 3. Procedim a esmenar el Plec de Clàusules Administratives i la proposta d'inici i ho penjarem el més aviat possible.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya