Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci del Gran Teatre del Liceu
Codi d'expedient:
T2021-CONS-001-OB
Requeriu unes ISO per a poder-se presentar a la licitació. Tenim les 27017 i 27001. Podem presentar-nos? 20/04/2021 19:35h
l'apartat G.4 del Quadre de característiques estableix les certificacions requerides per cada LOT i en el cas del LOT NÚM. 1 es requereixen dues certificacions: la 20.000, referent a QUALITAT DE SERVEIS TI , o equivalent, i la 27.000 relativa a SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ o equivalent. En tot cas serveixen certificacions equivalents.

Sense perjudici de l'avaluació que farà la mesa de contractació de la documentació continguda en el sobre núm. 1, les que indiquen -27017 i 27001- serien equivalents a la 27.000. Caldrà a més disposar de la 20.000 o equivalent.

Pel LOT NÚM. 2 es requereixen la 9.000 o equivalent i la 14.000, o equivalent.

En aquest sentit s'aclarareix que pel LOT 2 les dues certificacions requerides no son alternatives sinó que s'ha de disposar de les dues (o els seus equivalents).
Segons la normativa vigent CPR, per edificis de pública concurrència i alta ocupació, la euroclase mínima de cablejat a de ser Cca, que es el que nosaltres aconsellem. La euroclase Dca esta indicada per edificis de Baixa ocupació, ¿ verticals en general. La antiga classificació LSZH actual euroclase Eca, només es permet a edificis amb baixos requeriments de protecció, totalment desaconsellat en aquest cas i fora de la normativa CPR. Dit això, sol·licitem una aclaració/confirmació del tipus de cable demanat. LSZH, DCA o CCA. 19/04/2021 17:08h
El cable definit com LSZH o LSHF indica la obligatorietat de tenir una baixa emissions de fums i sense halògens per a la seva utilització en aplicacions en les què, en cas d'incendi, l'emissió de fums i gasos tòxics podria posar en risc la salut de les persones i els equipaments imprescindibles.

Segons la legislació europea vigent CPR (Construction Product Regulation) on es recullen els requisits que han de complir els productes destinats a la construcció a la Unió Europea, defineix que la euroclase mínima als locals de publica concurrència ha de ser Cca.

A partir d'l'1 de juliol de 2017, tots els cables de les noves instal·lacions han de complir la regulació CPR, per tant, el cable ha instal·lar serà tipus Cca.

Bona tarda, Volíem sol·licitar si es possible, una copia en format excel de les taules dels anexes "INSTALACIÓ AUDIOVISUALS" "ADECUACIÓ XARXA AUDIOVISUALS" " XARXA ADMINISTRATIVA" "ADECUACIÓ XARXA ADMINISTRATIVA". 15/04/2021 16:28h
Es publica en format EXCEL l'Annex 1 als lots 1 i 2

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya