Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2022/1689

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

El dia 11 de maig de 2022 es va convocat l'obertura de sobres del concurs amb expedient 2022/1689, i encara a 8 de juny no s'ha notificat l'adjudicaciˇ, ni em rebut cap correu electr˛nic. El plec de condicions administratives Ús prou clar: CL└USULA DISSETENA. Adjudicaciˇ del contracte L'adjudicaciˇ ha de ser motivada, s'ha de notificar als licitadors i, simultÓniament, s'ha de publicar en el perfil de contractant. La notificaciˇ s'ha de fer per qualsevol dels mitjans que permeten deixar constÓncia de la seva recepciˇ pel destinatari. En particular, es pot efectuar per correu electr˛nic a l'adreša que els licitadors o candidats hagin designat al presentar les seves proposicions, en els termes establerts a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu com˙. Ens poden dir on consta l'adjudicaciˇ d'aquest concurs ? 20/06/2022 10:42h
Bon dia,

Un cop rebuda la documentaciˇ solĚlicitada, l'˛rgan de contractaciˇ procedirÓ a adjudicar el contracte en el termini de 5 dies, d'acord amb la clÓusula dissetena del Plec de clÓsules administratives particulars.

D'altra banda, d'acord amb l'art. 14 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu com˙, les empreses resten obligades a relacionar-se electr˛nicament amb l'administraciˇ, entenent-se degudament practicada una notificaciˇ en els termes de l'art. 40.4 del mateix text normatiu.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya