Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
DP-2021-28123
En alguns criteris del sobre A no es poden adjuntar documents. 17/02/2022 17:15h
Si en algun camp del sobre A la vostra empresa no pot adjuntar documents ho heu de fer a l'apartat d. Declaració responsable de no incórrer en prohibició de contractar.
En cas que ja hagueu fet la presentació i hàgiu adjuntat els documents en un altre apartat no és necessari que modifiqueu la documentació atès que la Mesa no ho tindrà en compte sempre i quan estigui introduïda dins del sobre A.
Relatiu a Apartat A- Criteris Objectius. Punt 7- Foment de la contractació femenina: Es valorarà només el personal propi donat d alta o que es doni d alta a la Seguretat Social per part de l empresa licitadora o també el personal de les empreses externes amb les quals es preveu concertar serveis, a les quals es pugui exigir que la seva plantilla tingui una determinada proporció de dones? 17/02/2022 17:15h
Es valorarà només el personal propi donat d'alta o que es doni d'alta a la Seguretat Social per part de l'empresa licitadora.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya