Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Viladecans Qualitat, S.L.
Codi d'expedient:
147/20

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, En referencia a aquesta licitació, al PCAC, s'indica un seguit de documentació per acreditar la solvència tècnica (titulacions, acreditacions, certificacions qualitat). Es suficient amb el DEUC i la resta de documentació que apareix a l'estructura del sobre digital? I la documentació acreditativa s'aportarà en cas de ser adjudicatari? . Si cal aportar-ho ara en quin a apartat ho fem?. També demana a l'apartat contingut de les ofertes: full apart amb índex amb contingut. es necessari i en qui apartat ho carregen a la plataforma sobre digital. Agraïda 06/10/2020 15:03h
Bon dia,

En el cas de comptar amb la solvència requerida hauran de signar la declaració responsable en aquest sentit i aportar la documentació requerida, en el cas de ser adjudicataris, abans de formalitzar el contracte.

Pel cas de presentar la proposta técnica haurà de ser un document que contingui el que s'indica en l'apartat corresponent del PCAP i per facilitar la lectura de l'esmentat document haurà de contenir un índex que s'ha de carregar a la plataforma digital en el SOBRE B.

Moltes gràcies.
Hola seria posible fer visita prèvia? 29/09/2020 14:21h
Per tal de fer la visita a les instal·lacions es convoca als interessats el divendres dia 2 d'octubre de 2020 a les 10:30 hores en l'edifici PODIUM ( carrer Pompeu Fabra núm. 5 de Viladecans) .

Únicament podrà assistir una persona per empresa i serà obligatori l'ús de mascareta.
Bon dia, Ens agradaría saber si les visites a les instal·lacions són obligatories per tal de poder participar a la licitació. Moltes gràcies. Atentament, 28/09/2020 13:43h
Bon dia,

Les visites no són obligatòries, només opcionals per aquells que les considerin necessàries per poder presentar ofertes.
Han de comunicar el seu interés en fer la visita per la plataforma i es publicarà tota la informació pel mateix mitjà. Moltes gràcies.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya