Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Codi d'expedient:
AT20229

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, donat que al lot 4 - Asseg. Vida es cobreix la garantia d'Invalidesa Permanent i Absoluta per qualsevol causa, hi han treballadors en situació d'incapacitat temporal o tramitant expedients d'invalidesa? Es important saber-ho perque podrien ser beneficiaris d'aquesta garantia. Gràcies. 30/11/2020 11:26h
Bon dia,

Actualment no hi ha cap treballador ni en situació ni tramitant expedients d'invalidesa.
Necesitamos la siguiente información: - Plantas de depuración: cuantas, donde, tipo. Realizan ellos el mantenimiento de las planta de depuración? Sino son ellos, saber quién y si les exigen un seguro de medioambiente - Red distribución: si tenéis información mejor, aunque no es la parte más arriesgada, pero mejor preguntar - Saber si tienen pozos o desaladoras (entiendo que no, pero nunca se sabe si participan con algún que otro ayuntamiento en alguna desaladora de la costa) - hay Corredor asignado? 26/11/2020 14:47h
Bon dia, responem cada pregunta:

- Plantas de depuración: cuantas, donde, tipo. Realizan ellos el mantenimiento de las planta de depuración? Sino son ellos, saber quién y si les exigen un seguro de medioambiente --> Aigües de Reus gestiona les Estacións Depuradores d'Aigües Residuals de Reus, així com la del Poligòn Indudtrial Constantí. Així mateix disposa d'una Estació de tractametn d'aigues potables.

- Red distribución: si tenéis información mejor, aunque no es la parte más arriesgada, pero mejor preguntar --> Aigües de Reus té una xarxa de distribució d'aigua (no inclou minats) de 388 km i una xarxa de sanejament de 298 km. Si necessiten més informació digui'ns quina.

- Saber si tienen pozos o desaladoras --> Dessaladores cap, Aigües de Reus compta amb 19 pous en servei.

- Hay Corredor asignado? --> Si, Willis Iberia.
Bon día. ens podríen facilitar la relació de sinistres ocorreguts ens els darrers quatre anys assenyalant els motius i la quantía dels mateixos en tots els lots objecte de licitació? Gracies 20/11/2020 11:49h
Bon dia,

No hi hagut cap sinistre en les darreres 4 anualitats.
Bon dia, necessitarem els següents aclariments: 1.- Detall de sinistralitat de les darreres 3 ó 5 anualitats indicant data, prestació i capital indemnitzat. 2.- Annex 2 informació d'assegurats. En el plec tècnic s'indica es detalla en annex 2 però aquest document no el localitzem. 3.- Criteris de valoració en relació a la participació en benefici. En el PPT s'indica per una banda un mínim del 80% però d'altre, en la fórmula s'indica el 85%. Quina seria la data correcta? 4.- Relació de personal en situació d'incapacitat transitòria (inici data i data naixement) i/o tramitant un expedient d'invalidesa. 5.- Correduria. S'estableix "Així mateix, en les esmentades ofertes s'entendran incloses les retribucions corresponents a la corredoria d'assegurances d'Aigües de Reus": confirmar el nom del corredor d'Aigües de Reus i % retribució. 20/11/2020 11:48h
Bon dia,

Contestem a cada consulta:

1.- Detall de sinistralitat de les darreres 3 ó 5 anualitats indicant data, prestació i capital indemnitzat.
No hi hagut cap sinistre en les darreres 5 anualitats.

2.- Annex 2 informació d'assegurats. En el plec tècnic s'indica es detalla en annex 2 però aquest document no el localitzem.
Es van publicar com un avís els Annexos 1 i 2 del PPTP

3.- Criteris de valoració en relació a la participació en benefici. En el PPT s'indica per una banda un mínim del 80% però d'altre, en la fórmula s'indica el 85%. Quina seria la data correcta?
És el 80%. Al traspassar a la fórmula hi ha una errata amb l'altre 85%. La fórmula correcta és PB = 80% * (85% PN ¿ Sin)

4.- Relació de personal en situació d'incapacitat transitòria (inici data i data naixement) i/o tramitant un expedient d'invalidesa.
No veiem el motiu pel qual s'ha d'informar dels treballadors en situació d'incapacitat. Si realment necessiten aquesta informació exposin-nos exactament quins aspectes necessiten i el motiu.


5.- Correduria. S'estableix "Així mateix, en les esmentades ofertes s'entendran incloses les retribucions corresponents a la corredoria d'assegurances d'Aigües de Reus": confirmar el nom del corredor d'Aigües de Reus i % retribució.
Willis Iberia. 3% de comissió.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya