Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Universitat de Barcelona
Codi d'expedient:
2022/9

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el Plec de Condicions Tècniques s'indica "A més de les hores de coordinació que l'empresa adjudicatària consideri necessària, s'estipulen deu hores setmanals pel desenvolupament de projectes nous o reforços no descrits en el plec. Aquestes seran sol·licitades amb dues setmanes d'antel·lació i en funció de les necessitats del servei." Alhora, però, al llistat de subrogació hi surt una persona a jornada complerta amb la categoria coordinació. Com l'empresa adjudicatària podrà organitzar la coordinació al seu criteri si apareix una persona a subrogar amb moltes més hores de coordinació de les que s'exigeixen al plec. Podria ser que aquesta persona en categoria de coordinació fes també hores tècniques? En cas afirmatiu, quantes? En cas contrari, per què s'han de subrogar tantes hores i no només 10? Gràcies, 06/05/2022 12:56h
Podria ser que aquesta persona en categoria de coordinació fes també hores tècniques? En cas afirmatiu, quantes?
Si, podria fer hores tècniques. La quantitat és proporcional. Si es desplega la totalitat d'hores marcades en el plec, el volum d'hores de coordinació permetria poques hores tècniques i viceversa.
Del calendari i planificació del servei de Seleccions esportives, poseu 900h, però aquestes hores són destinades a entrenaments? a campionats? En els criteris de valoració demaneu detall de cada modalitat (dies llocs, franges horaries) però aquestes hores a què estan destinades? i del Calendari i Planificació de Servei d'escoles esportives: S'indica que es farà 16 sssions de 1,5h en cadascun dels 2 quadrimestres, en 6 modalitats esportives. Aixó ja suma 288 hores, però a banda poseu escoles esportives individuals 140h més. (aquestes 6 escoles esportives que posa el text no compten els individuals? i en individuals poseu 5h setmana... si les sessions són de 1,5h... 5 hores setmana no quadren. Aviam si ho podeu aclarir, gràcies 02/05/2022 08:53h
Pregunta: Del calendari i planificació del servei de Seleccions esportives, poseu 900h, però aquestes hores són destinades a entrenaments? a campionats?
Resposta: Són destinades a entrenaments, a campionats/partits i a altres tasques derivades de la natura de l'activitat. Com a criteri general, per la participació en Campionats de Catalunya (CCU) d'esports d'equip es calculen (segons els calendaris que s'estan utilitzant darrerament) unes 24 hores de dedicació per equip distribuïdes en 3/4 dies diferents de competició. Pels Campionats de Espanya (CEU) igual. Per participació en Campionats d'Europa (EUC)es calcula en base a 32 hores de dedicació. La classificació o no de les diferents seleccions determinarà en quins campionats es participarà. En esports individuals els CCU acostumen a celebrar-se en una jornada sencera, els CEU en dues o tres.
Com s'explica en els plecs i es pot veure en la plana web d'esports UB tenim 12 seleccions d'esports d'equip i unes 10-15 en esports individuals. Les hores restants seran la bossa d'hores destinades a entrenaments o altres tasques que es puguin encomanar als seleccionadors/es en base a la seva funció.

Pregunta: En els criteris de valoració demaneu detall de cada modalitat (dies llocs, franges horaries) però aquestes hores a què estan destinades?
Resposta: penso que ja hem respost abans, l'adequació caldrà fer-la en base als sistemes de competició i dies que es marquin des de la organització (ECU, CSD, EUSA..) de cadascuna de les competicions en els que hi participen els equips UB, ara encara no disposem d'aquesta informació pel curs 22/23 tot i que ens les diferents planes web d'aquestes entitats es poden trobar els detalls de campionats anteriors.

Pregunta: i del Calendari i Planificació de Servei d'escoles esportives: S'indica que es farà 16 sssions de 1,5h en cadascun dels 2 quadrimestres, en 6 modalitats esportives. Aixó ja suma 288 hores, però a banda poseu escoles esportives individuals 140h més. (aquestes 6 escoles esportives que posa el text no compten els individuals? i en individuals poseu 5h setmana... si les sessions són de 1,5h... 5 hores setmana no quadren.
Resposta: La programació d'escoles esportives es farà en base a la demanda que facin els estudiants. Pel comput general d'hores es podrien passar hores d'una activitat a l'altra en funció d'aquesta demanda.

PREGUNTES REALITZADES DURANT LA VISITA DEL DIA 27/4/22 29/04/2022 14:53h
¿ Quina és l'eina de gestió de la instal·lació? Treballem amb l'empresa T-Innova i utilitzem el Deporwin.
¿ Com es fan les reserves? Utilitzant l'eina de gestió en el cas de pistes de tennis, pàdel i futbol sala. En la resta, donada l'especificitat dels casos, es fan per correu electrònic.
¿ Com és el control i vigilància de la zona de vestidors. De moment el control fort, és en el punt d'accés per la Avd. Diagonal.
¿ Quantes franquícies de les Mills tenim actualment funcionant? Tres, Body Balance, Body Pump i GRIT Sèries..tot i que puntualment s'ha fet algun canvi i s'ha treballat amb Body Combat.
¿ Els vehicles poden entrar a la instal·lació? Si, els abonats sempre hi poden entrar. També participants de lligues i competicions de la Universitat de Barcelona. Entre setmana les entitats externes no hi entren, tret de entrenadors i algú altre autoritzat. Els pares/mares de participants no poden entrar. Els dissabtes si.
¿ A part de la proposta del concurs, es poden presentar annexes?
Es poden presentar annexos tenint però en compte que, tal i com s'indica al PCAP apartat G del quadre de característiques, "només es tindran en compte les 30 primeres pàgines de la memòria. Si aquests annexos estan inclosos dins aquestes 30 pàgines es valoraran, els que excedeixen d'aquest número no es tindran en compte"

Hi ha planificada una reunió de visita? Estariem interessats en fer-ne una. Gràcies 20/04/2022 10:16h
S'ha publicat a l'apartat "Avisos"
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya