Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15011298

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Si es fixen en l'Annex 1 de l'oferta econ˛mica, es planteja com a preu unitari, tot i que ens indiquen en el seu mail que l'oferta econ˛mica no Ús aixÝ, si no per hores. Per tant aquÝ hi ha un error greu. Per altra banda, es demana tambÚ oferir servei a domicili i a altres centres de l'Órea metropolitana, per˛ enlloc s'especifica com s'abonaran aquests serveis en cas que es demandin o si entren dintre del pressupost mÓxim que indiquen, que per altra banda, seria del tot impossible. Finalment a l'Annex 2.2 es demanen els mitjans materials. Els mitjans personals ens queden clars al punt R del quadre de caracterÝstiques per˛ els mitjans materials no hem trobat on s'especifiquen, haurÝen de ser els centres presentats? Si ens poden aclarir aquests punts el mÚs aviat possible donat que ens Ús impossible continuar amb la preparaciˇ de la licitaciˇ. Moltes grÓcies, 23/11/2021 14:26h
En resposta a les vostres consultes:

Al PBL estÓ contemplat tant el preu del servei aliŔ prestat al nostre centre, com les 200 sessions individuals en un centre de fisioterÓpia extern (˙s excepcional).
A mÚs, segons recull el PPT, es valorarÓ la disponibilitat que, addicionalment als serveis contractats al domicili de l'empresa TMB, l'adjudicatari disposi o no de centres propis i/o concertats a la ciutat de Barcelona i la seva Órea Metropolitana per una possible utilitzaciˇ discrecional de sessions de fisioterÓpia en els mateixos, excepcionalment, amb cita prŔvia. Estimaciˇ de l'˙s d'aquest servei: mÓxim 200 sessions durant tot el perÝode de contractaciˇ.
Per tant, no es requisit imprescindible, per˛ si es valorable i es puntua en sobre 3.

Respecte a l'apartat R del PCP, a banda dels mitjans personals requerits, s'hauran d'acreditan els mitjans materials necessÓris per a la correcta prestaciˇ del servei.
Tenim un dubte respecte a la licitaciˇ amb n║ d'expedient 15011298, donat que no trobem per enlloc el preu de referŔncia de la sessiˇ de fisioterÓpia. En la licitaciˇ es comenta que l'˙s del servei mÓxim durant els 6 mesos serÓ de 200 sessions i que el pressupost Ús de 52.000Ą per semestre, pel que ens surt un preu de referŔncia de 260,00Ą per sessiˇ i per tant entenem que hi ha un error o falta informaciˇ. Ens ho poden aclarir? 22/11/2021 17:34h
El preu Ús per la prestaciˇ del servei les hores indicades a les nostres instal┐lacions de Centre TMB-Salut i amb els nostres equips/aparells, no per sessiˇ unitÓria de RHB.
Per aix˛ no apareix el preu de referŔncia de la sessiˇ de fisioterÓpia.
El cÓlcul Ús una apreciaciˇ de la cÓrrega de treball estimada durant les hores de la prestaciˇ del servei contractat, dins el nostre centre.
El preu del servei es refereix a l'equip humÓ necessari que es contractaria per realitzar aquesta tasca en l'horari indicat, en un perÝode de 6 mesos (prorrogable).
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya