Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/1913

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el plec de clàusules administratives s'especifica que totes les analítiques de control a realitzar en el marc d'aquest contracte s'ajustaran a la normativa vigent. Actualment la normativa vigent aplicable és el Real Decret 140/2003. La nova normativa està encara en fase d'aprovació i implica canvis en quant els paràmetres microbiològics i fisicoquímics a analitzar en els diferents controls, tant de dipòsit com de xarxa i per tant modificacions en quan al càlcul del cost de l'analítica. Així doncs, a partir de quan s'exigirà en el marc del contracte objecte d'aquesta licitació l'aplicació de la nova normativa ja que segons s'especifica hi ha un termini d'adaptació d'un any. 11/10/2021 09:23h
En relació a la seva consulta us informem que donat que la nova normativa no està aprovada, per Dipsalut és impossible conèixer quin serà l'abast i l'impacte econòmic de les modificacions que ens aportarà la nova legislació, en relació a les analítiques d'aigua i altres àmbits.

En tot cas, els sobrecostos que puguin suposar les modificacions legislatives que puguin derivar-se'n, no hauran de ser suportades per l'empresa adjudicatària del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya