Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Argentona
Codi d'expedient:
2019/2304

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, hi ha previst alguna visita? Si fos el cas es obligatoria? 11/08/2020 09:50h
No
Bon dia, Per tal de poder calcular la càrrega de treball necessària podrien penjar l'inventari de les instal·lacions, si us plau? Al PPT s'indica que aquest es troba al annexes, no obstant, no l'hem trobat dintre dels annexes Gràcies per avançat Salutacions 30/07/2020 12:10h
La informació sobre la tipologia d'equips dels equipaments es pot consultar els annexos on trobarà actes d'inspecció i control que defineixen els equips i, un quadre al final del document dels annexes on es descriuen els equips de calefacció, ACS i aires condicionats.
I part d'aquesta informació la trobarà en el plec de prescripcions tècnics, i informe de necessitat
En la prescripció 2 titulada "Àmbit d'aplicació del contracte" trobarà l'inventari de les instal.lacions
Bon dia, Tenim una sèrie de consultes corresponents a la present licitació: Consulta 1: En quant als recursos mínims de personal indicats a la pàgina 17 del PPT, podem entendre que els 2 tècnics especialistes i els 2 instal·ladors tenen una dedicació total al contracte, mentre que l'enginyer, l'informàtic i el tècnic de comunicacions tenen una dedicació parcial? Consulta 2: En relació a la consulta anterior, i donat el cas que al contracte actual existeixen 3 operaris que s'han de subrogar. Actualment, el contracte funciona correctament (manteniments preventiu i correctiu) amb els 3 operaris a subrogar o és necessària la incorporació de més dotació de personal per tal de cobrir el servei? Consulta 3: A l'apartat G de la Clàusula 5 del PPT, s'indica que l'empresa contractista haurà d'estar inscrita entre d'altres, al Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP). En el cas de no disposar d'aquest registre, és possible acreditar-lo mitjançant la subcontractació d'una empresa que si estigui en disposició del mateix? Moltes gràcies per avançat Salutacions 29/07/2020 10:35h
Pregunta 1. La dedicació de l'enginyer, l'informàtic i el tècnic de comunicació serà parcial
Pregunta 2. Les tasques del contracte estan descrites en els plecs tècnics del contracte. Els mitjans humans han de ser els necessaris per poder desenvolupar i garantir el contracte amb la correcta execució.
Pregunta 3. El contractista ha de disposar del registre oficial d'establiment i serveis plaguicides
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya