Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals, SA
Codi d'expedient:
01/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda: Respecte de la licitació de referència voldria fer les següents qüestions: - En relació a la capacitació i solvència tècnica (currículums i certificats oficials); a quin sobre s'han d'incloure? És possible realitzar menció de les persones físiques que portaràn a terme l'encàrrec i del seu Currículum a la Memòria del sobre 2? - Segons el Plec administratiu la memòria ha de ser màxim de 10 pàgines, s'ha d'incloure la portada del sobre i la portada de la Memòria en aquestes 10 pàgines? - S'ha de fer referència al compliment de la solvència tècnica i económica a la Memòria del sobre 2? Moltes gràcies 22/06/2021 18:06h
Bon dia

En relació a les vostres preguntes, responc a continuació


1- En relació a la capacitació i solvència tècnica (currículums i certificats oficials); a quin sobre s'han d'incloure? És possible realitzar menció de les persones físiques que portaràn a terme l'encàrrec i del seu Currículum a la Memòria?

.- Els currículums i certificats oficials en relació a la capacitació i solvència tècnica, no s'han d'incloure en cap sobre. La clàusula 9.1.1. del PCA diu que l'òrgan de contractació acceptarà com a prova preliminar del compliment de les condicions establertes legalment per a contractar amb el sector públic, així com dels requisits de capacitat i solvència establerts en el present plec, el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC), degudament omplert i actualitzat
(...)
L'òrgan de contractació requerirà a l'empresa a favor de la qual recaigui la proposta d'adjudicació per tal de que, abans de l'adjudicació del contracte, acrediti el compliment dels requisits de personalitat capacitat i solvència a través de l'aportació de la documentació que s'indica a les clàusules 6 i 12 del present Plec.

Per tant els currículums, certificats oficials, etc s'aportaran només en cas de ser requerits al respecte.


.- Sí, és possible realitzar menció de les persones físiques que portaran a terme l'encàrrec a la Memòria i del seu currículum, però no és necessari.

2- Segons el Plec administratiu la memòria ha de ser màxim de 10 pàgines, s'ha d'incloure la portada del sobre i la portada de la Memòria en aquestes 10 pàgines?

NO, la portada no es comptabilitza

3- S'ha de fer referència al compliment de la solvència tècnica i econòmica a la Memòria?

Es pot fer, però no es necessari, aquesta ja s'acreditarà en cas de ser proposat com adjudicatari.
La clàusula 9.1.1.PCA estableix que, l'òrgan de contractació acceptarà com a prova preliminar del compliment de les condicions establertes legalment per a contractar amb el sector públic, així com dels requisits de capacitat i solvència establerts en el present plec, el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC), degudament omplert i actualitzat

4.- Els documents relatius als annexes IV i V a quin sobre s'han d'incloure?

Els documents relatius als annexes IV i V es poden depositar al sobre 1 , en cas de no fer-ho es podrà requerir al final del procés la seva aportació.


atentament
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya