Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Codi d'expedient:
AT21115

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, Respecte la partida alçada XPAIPM01, ¿quan es considera que comença el període de proves de funcionament i quina durada té? a la descripció indica que també s'inclouen els costos d'operació i manteniment durant aquest període. Entenem que són els costos que puguin derivar-se de modificacions dels equips per ajustos dels mateixos, però que no s'inclouen costos d'explotació com pot ser el consum elèctric dels equips. És correcte? 21/10/2021 12:03h
El període de proves del funcionament començarà quan Direcció d'obra ho determini, perquè consideri que ha finalitzat l'obra o alguna de les seves fases. Tenint en compte que s'hauran de fer les proves especialment d'equips i del procés, la durada no està prefixada, però es podria estimar en un mes.
Els costos dels que s'han de fer càrrec els adjudicatàris de l'obra unicament fan referencia als mitjans (personals i/o materials) que han d'aportar per fer la corresponent posta en marxa i proves de funcionament, no pas els serveis propis de la planta, com seria el cost del consum elèctric.
Buenos días, dado que se indica que no se puede incluir el programa de ejecución en el criterio de planificación de la ejecución, motivado por la no inclusión de datos objetivos en el sobre técnico, pero por otro lado se nos exige la acreditación del cumplimiento de dicha planificación, ¿es posible incluir un programa de trabajo ajustado al plazo indicado en el proyecto sin incluir una posible reducción del plazo de ejecución?. Si la respuesta es negativa, ¿de qué manera se justifica la acreditación de la planificación propuesta?. Muchas gracias de antemano. 08/10/2021 14:03h
En el sobre B se debe incluir la planificación pero no la programación. El tiempo de ejecución (el total o los parciales para cada unidad) solo debe aparecer en el Sobre C.
Se pueden indicar las unidades de obra a ejecutar en su orden previsto, pero el tiempo debe ser relativo, expresado en tanto por ciento.
La justificación que incluya rendimientos puede realizarse pero no se debe incluir información sobre los tiempos.
Buenos días, ¿podrían facilitar el presupuesto en formato bc3?. Muchas gracias de antemano. 07/10/2021 12:34h
No disponemos del presupuesto en formato BC3. La documentación disponible para la presentación de la oferta es la que actualmente está publicada en el expediente.
Buenos días, ¿sería posible que subiesen la documentación en castellano?. Muchísimas gracias de antemano. 07/10/2021 12:33h
No se dispone de documentación en castellano. En caso de necesitar alguna aclaración técnica concreta sobre cualquier aspecto del pliego, puede formularla por esta misma via.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya