Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Codi d'expedient:
80/2021/SQSCR
Se habla de un sistema 7.1 cuyo listado de canales es el siguiente (no necesariamente en este orden): 1. Central, 2. Frontal izquierdo 3. Frontal derecho 4. Surround Izquierdo 5. Surround derecho 6. Surround trasero Izquierdo 7. Surround trasero derecho 8. Subgrave Sin embargo se solicitan 8 altavoces de medios agudos (7+1) pero ningun subgrave. Se habla de que hay equipos existentes pero no se detallan en ningun punto del pliego técnico. Teoricamente serian necesarios 8 canales de amplificador y solo se solicita uno de 4 canales. No se detallan las medidas del espacio y por donde tendrian que ir las canalizaciones y el cableado. Entendemos que se han sacado las caracteristicas técnicas de unos equipos concretos pero no se detallan en ningun punto como referencia. 15/10/2021 13:47h
Entre la documentació d'aquest expedient publicada al Perfil del contractant de l'Ajuntament trobarà la fitxa tècnica de la Sala Josep Brossa de la Patronal on estan detallats els elements audiovisuals de la sala. Aquest projecte ha estat dissenyat per aprofitar al màxim l'equip tècnic disponible i no tenir per duplicat elements d'àudio.

Pel que fa a la instal·lació, veurà que atorguem puntuació a la redacció d'un projecte d'instal·lació que serà avaluat pels serveis tècnics de l'àrea de Territori i Obres públiques de l'Ajuntament. En cas que precisi una visita presencial a la sala, si us plau posi's en contacte amb el departament de Cultura a través de l'adreça electrònica cultura@santquirzevalles.cat. No obstant, adjuntem un plànol on es detallen les mesures de l'espai per si li resulta d'utilitat.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya