Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Solucions Integrals per als Residus, S.A.U.
Codi d'expedient:
CTTE735
En quant a "Transport i destrucció certificada de material a un centre autoritzat: caldrà gestionar el material emmagatzemat que quedi obsolet per part de l'empresa contractada, aportant a Siresa la documentació necessària que acrediti i certifiqui la seva destrucción", la destrucción de material es refereixen als Cubells emmagatzemats en si? Atès que repercutiria en el cost, quin volum de destrucció tenen previst? 10/01/2022 08:24h
Aquest punt s'ha afegit per si en algun moment hi ha material, normalment de comunicació (tríptics, pamflets, etc.) i des de l'Ajuntament es sol·licita la seva destrucció. No hi ha cap previsió perquè de moment mai s'ha portat a terme cap destrucció.
Les comandes de quantes unitats de palets es composen? 10/01/2022 08:22h
Les comandes no són de palets generalment, es sol·licitaran unitats. És possible que al principi les sol·licituds siguin de més unitats, ja que s'hauran de subministrar tots els Punts Verds i tenint en compte que no hi ha material disponible des de fa un temps.
Amb quina antelació es sol·licitarà la comanda? 10/01/2022 08:21h
Es comunicarà la sol·licitud a l'empresa adjudicatària i passats uns dies, en funció de la disponibilitat, es passarà a recollir-lo.
La entrada a Magatzem dels 275 palets en quin timing en realitzarà? Quin seria el calendari? 10/01/2022 08:21h
Tot dependrà de quan es pugui començar. La data límit marcada per l'Ajuntament és el 14 de febrer. La idea inicial era la següent:

"En concret, referent als cubells, la fabricació prevista és d'1 tràiler per setmana (32 palets) per tant, necessitem entre 6- 7 setmanes per a fer lliuraments.

Necessitarien poder començar a principis/mitjans de gener per a poder lliurar tot a 14 de febrer."

A causa dels terminis en els quals ens trobem, no es podrà començar a les dates previstes.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya