Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Codi d'expedient:
21 2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En els Criteris Quantificables Automàticament en l'apartat B1. Formació i qualitat del personal adscrit al contracte diu: Es valorarà que el personal assignat a l'execució de les actuacions estigui en possessió de formació especialitzada amb la restauració fluvial, el medi natural o en jardineria i paisatge com a criteri d'adjudicació de la present licitació, perquè es busca l'expertesa del personal en temes fluvials i de la seva restauració. Aquestes actuacions són delicades i de qualitat ambiental i impliquen que el personal que les realitza ha d'entendre de la temàtica del projecte. Entenem que el número d'hores és el sumatori de les hores en cursos de tot el personal, no que cada persona disposi d'aquest número d'hores? 08/09/2021 11:15h
Sí, el número d'hores de formació que es comptabilitzarà serà de la suma del personal dedicat a l'execució de les tasques d'extracció del rizoma i restauració fluvial.
Concretament, atès que d'acord amb el PPT es preveu un equip com a mínim de 3 persones (maquinista i 2 operaris manual de repàs), es comptabilitzarà les hores de les tres persones més favorables, sens prejudici que l'empresa hi pugui destinar més personal a la seva execució.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya