Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament del Masnou
Codi d'expedient:
LIC 28/2021
Per part d'una empresa interessada en la licitació, s'ha rebut la següent consulta: Punt 2.19 Pantalles. Al plec s'indica que han de tenir pantalles TFT, quantes i de quines característiques? A més del software d'administració del contingut. De quin programari es tracta? Poden donar-nos més dades? 05/11/2021 11:58h
El nombre de pantalles hauran de ser adients a les característiques del vehicle, amb les característiques que el fabricant consideri sempre que tingui les funcionalitats d'informació a l'usuari a bord del bus (informació de propera parada, termòmetre de línia, enllaços amb altres línies de transport, incidències, etc.) i altres informacions de caràcter institucional o corporatiu que es decideixi difondre.

El software, l'hauria de proveir el mateix fabricant, per tal de que es pugui fer la gestió d'aquesta informació, i que pugui estar integrat amb el SAE del vehicle, i l'operador pugui gestionar els continguts de forma autònoma.
Per part d'una empresa interessada en la licitació, s'ha rebut la següent consulta: Punt 2.9 Aire condicionat. Al final de l'apartat indiquen que s'ha d'equipar un preescalfador auxiliar. És correcte? 05/11/2021 11:53h
És correcte, serveix per escalfar l'aigua del motor i l'aigua de la calefacció, a utilitzar en situacions que sigui necessari. Tenint en compte les característiques climàtiques de la zona aquest sistema tindrà un funcionament molt puntual atès que en el municipi del Masnou rarament les temperatures estan per sota de zero graus centígrads.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya