Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
31-bis/2021
Cal adjuntar factures/contractes per justificar l'experiència en el sobre C que correspon a l'annex II de la proposta econòmica? 09/11/2021 13:19h
Si, d'acord amb el que s'indica en l'annex II de la proposta econòmica el criteri núm.2 sobre la millora en l'experiència laboral d'un fotògraf, el licitador per tal d'acreditar la seva experiència laboral en treball tècnics relacionats amb els treballs fotogràfics realitzats en el sector públic i/o en mitjans comunicació públics o privats haurà de presentar la documentació justificativa dels anys i treballs realitzats mitjançant factures i/o contractes de treball.
En referencia a que la foto amb el comentari, pero, no es fàcil escriure sota de la foto segon com no admeteix massa dades 02/11/2021 10:07h
El que es demana és poder identificar cada foto amb el lloc, acte fotografiat i la data de la fotografía. L'objectiu és poder tenir cada foto identificada, per tant es pot escriure de manera que es compleixi aquest objectiu,. És a dir, com a exemple, si l'acte de és inauguració edifici de la República, podria ser:
01_Inaug_ed_Republica-08/09/21 (en aquest cas lloc i acte es fusionen).
02_Inaug_ed_Republica-08/09/21
03_Inaug_ed_Republica-08/09/21
04_Inaug_ed_Republica-08/09/21
05_Inaug_ed_Republica-08/09/21
No estoy segura si hay que rellenar todos los anexos del PCAP 02/11/2021 10:04h
En el inicio del expediente sólo hay que presentar la documentación requerida en los sobre sA, B i C, en el caso del sobre A es el anexo I y el DEUC, en el sobre B, presentar las fotografias sujetas a judicio de valor y en el sobre C la proposició o oferta econòmica que es el anexo II.
Para el resto de anexos que figuran en el PCAP sólo hay que presentarlos en el momento que las empresas o profesionales sean propuestos como posibles adjudicatarios se les hará llegar un requerimiento (notificación) solicitando toda la documentación que sea necesaria de solvencia más los anexos que correspondan, en el requerimiento indicado ya se detallará todo lo necesario que hay que presentar.
En resumen, ahora mismo sólo hay que presentar el anexo I, DEUC y anexo II y por supuesto las fotografias sujetas a judicios de valor del sobre B.
Sobre los anexos del Pliego de clausulas administrativas particulares (PCAP) veo que del anexo VII pasa al anexo IX¿ no hay VIII? 02/11/2021 09:59h
El annexo del PCAP núm. IX corresponde al número VIII es un error en la numeración.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya