Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/5507

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Tenim un dubte sobre la puntuació en un ítem de l'apartat de formació complementària, en concret Criteri 1 Formació reglada. En el Plec de clàusules es comenta que no hem de presentar més de 4 formadors però si ens mirem l'ítem de la Diplomatura, llicenciatura o grau relacionats amb l'objecte del contracte diu que son 0.5 punts amb un màxim de 4. En aquesta situació seria impossible aconseguir el màxim, no? Si son 0.5 el màxim seria 2 (ja que son 4 formadors), no 4 com estipula el plec. 09/09/2021 10:33h
A criteris quantificables mitjançant l'aplicació de fórmules, criteri 1 formació, indiquem un màxim de quatre punts per poder valorar aquells formadors que disposin de més d'una diplomatura, llicenciatura o grau relacionat amb l'objecte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya