Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Autoritat Catalana de Protecció de Dades
Codi d'expedient:
01.21.2270011

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En relación con la licitación referenciada en el asunto del correo, agradeceríamos nos aclarasen las siguientes cuestiones. 1. ¿El Sistema de codificación se entiende que es producto de la creación del cuadro de clasificación funcional? 2. ¿Qué campos hay que cumplimentar para la descripción archivística normalizada? 3. ¿Existe algún aplicativo o gestor documental para realizar la descripción? 02/07/2021 17:42h
1. El sistema de codificació correspon a la classificació funcional que s'ha de crear d'acord amb les directrius de codificació de la Generalitat de Catalunya.
2. Els camps de descripció arxivística estan assenyalats en la codificació.
3. No es disposa de cap aplicatiu a l'APDCAT de gestor documental actualment, però s'està en vies d'incorporar el sistema corporatiu ARESTA.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya