Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci urbanístic pel desenvolupament del sector d'activitats econòmiques Rocarodona-Olvan
Codi d'expedient:
2021_02

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, en la fitxa de les obres similars per a l'acreditació de l'experiència del cap d'obra, hi ha un apartat que demana el pressupost del capítol d'obra mecànica i un altre que requereix el detall del capítol d'obra mecànica. A què es refereix exactament quan diu "obra mecànica"?? Segons la pàgina 9 del Plec de Clàusules, es consideren obres equivalents les que incloguin obres d'urbanització i no acabem d'entendre a què fa referència l'obra mecànica. Moltes gràcies per la seva atenció. 13/10/2021 09:48h
Bon dia,

Com a "obra mècanica" s'entèn tot el capítol destinat a la implantació de cada servei, essent la suma total de tots els serveis.

Com a "detall capítol obra mecànica (còpia pressupost parcial) s'entèn una còpia del resum del pressupost quedant identificats tots els capítols d'obra i on es puguin identificar clarament els capítols destinats a serveis.

Gràcies
Bona tarda, Tenim uns dubtes referent a l'annex 3 del plec de clàusules administratives, concretament en la plantilla de "Obres equivalents executades pel cap d'obra", on es demana textualment "Pressupost capítol obra mecànica", i "Detall capítol obra mecànica (còpia pressupost parcial )": 1- Com a "obra mecànica" què s'entén?¿ la part mecànica del capítol d'aigua potable, del clavegueram, de l'electricitat, de l'enllumenat, o de quin servei exactament? o és indiferent? o la suma de tots? 2- Quan es demana "detall capítol obra mecànica (còpia pressupost parcial)", què vol dir que hem de posar-hi aquí exactament? Moltes gràcies i salutacions. 13/10/2021 09:46h
Bon dia,

1-Com a "obra mècanica" s'entèn tot el capítol destinat a la implantació de cada servei, essent la suma total de tots els serveis.

2-Quan demanem "detall capítol obra mecànica (còpia pressupost parcial) s'entèn una còpia del resum del pressupost quedant identificats tots els capítols d'obra i on es puguin identificar clarament els capítols destinats a serveis.

Gràcies

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya