Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSI2021071

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Al plec de prescripcions tècniques, en el segon apartat del punt 5.3 Qüestionari d'ajuda a la valoració tècnica. S'indica que l'equipament a proposar ha de ser "completament compatible" amb l'eina de monitorització Aruba Airwave. Entenem que completament és sinònim de 100%, i l'únic equipament del mercat completament o 100% compatible amb Aruba Airwave, és equipament del propi fabricant Aruba. Estan indicant amb altres paraules, que el concurs està restringit aquest fabricant? 07/10/2021 08:20h
Efectivament, la frase del qüestionari d'ajuda a la valoració tècnica on indica que el nou equipament ha de ser completament compatible pot portar a pensar en una compatibilitat del 100% de les funcionalitats d'Aruba Airwave. No era aquesta la intenció a l'escriure el plec. La intenció era fer palès que es desitja poder incloure dins el software Airwave aquests equipaments amb l'objectiu de tenir una monitorització bàsica d'ells sense haver de fer servir cap software addicional. En cap moment hem volgut limitar la concurrència de fabricants a la licitació.
A l'Annex 2 Criteris Adjudicació, últim punt del apartat 1.1.2.1 Disseny general de la solució. S'indica que la solució permeti la millor integració amb la tecnologia Clearpass i Airwave. Ens podríeu explicar l'objectiu de la integració amb Clearpass? doncs aquesta és una tecnologia principalment d'autenticació a la xarxa, i no aplicaria en un entorn d'equipament Core i Agregació. Per altra banda, en el document del plec tècnic no es fa menció alguna aquesta integració. 07/10/2021 08:19h
Els equips objecte d'aquesta licitació tenen dues funcions principals, per una banda l'agregació d'altres switchos LAN i per altra la connexió de diferents equipaments de Datacenter. En un moment donat, pot ser profitós per al CSI poder configurar aquestes connexions d'equips de datacenter segons la naturalesa del propi equip. És per això, que tot i no ser un requeriment imprescindible, es valorarà que aquests equips siguin capaços d'enviar al servidor RAdius la informació necessària per identificar l'equip connectat, així com adaptar la configuració del port en qüestió segons la resposta del servidor RADIUS (per exemple, un portàtil d'un tècnic per a configuració dels servidors, o una sonda de temperatura per a la gestió del clima del cpd)
Bona tarda, tenim un dubte respecte als criteris d'adjudicació: En la valoració del disseny general de la solució, en el punt "Gestió i monitorització de la infraestructura" es valora en 4 punts les funcionalitats que aporti la eina de gestió proposada, en el següent punt es valora la integració dels equips en la eina de gestió corporativa que el CSI ja te, per altra banda al plec tècnic es diu que la infraestructura proposada s'ha d'integrar en les eines de gestió existents. Ens poden aclarir aquest punt. Moltes gràcies 06/10/2021 14:07h
Alguna de les eines de gestió actualment existents a CSI (Airwave) és pròpia d'un fabricant i si ve permet que equips d'altres fabricants s'hi afegeixin, depenent de l'equip i fabricant les possibilitats de gestió poden ser diferents. És per això que els licitadors poden oferir la seva pròpia eina de gestió, eina que essent del mateix fabricant que l'equipament probablement aporti funcionalitats addicionals a la integració bàsica requerida en el Plec tècnic. Son aquestes millores de funcionalitat les que es valoren en el criteri de Gestió i monitorització de la solució.
En el criteri d'Integració amb les eines existents de gestió es valoren les possibilitats de gestionar aquestes noves eines de manera centralitzada amb les ja existents, per tal de facilitar la feina a l'equip d'operacions i administració del CSI.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya