Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Barcelona d'Infraestructures Municipals SA
Codi d'expedient:
603.2021.049
Bona tarda, Agrairíem ens resolguessin els següents dubtes referents a la documentació aportada: En la pàgina 3 del Doc01_Plec Criteris intervencio_CEM La Marina.pdf s'observa en la figura 1 l'ombrejat en vermell (5.Àmbit d'intervenció, ampliació instal.lacions existents) i la línia marcada en carbassa que limita amb l'edificació existent (coincident amb la de afectacions per l'ampliació de la pàgina 11 del Doc01_Desenvolupament Avantprojecte CEM La Marina.pdf.) 1- Aquest espai entre l'ombrejat vermell i la línia carbassa forma part del projecte? S'espera una proposta? Es pot incorporar aquest espai dins de l'ampliació del CEM? 2- L'ombrejat en groc (7. Àmbit a reconfigurar per la connexió entre els dos edificis), afecta només a PB o es poden replantejar totes les plantes? I afegir alguna planta més en aquest àmbit, mentre quedi dins del perímetre regulador? Gràcies 18/03/2022 11:33h
Tal i com es descriu en el plec de criteris, l'àmbit ombrejat en color vermell és pròpiament l'espai d'ampliació i l'àmbit ombrejat en groc és l'estimat per a la connexió entre els dos edificis. En el cas de la línia carbassa, és el límit que es va preveure en els estudis preliminars (no vinculants). Aquest límit serà el que es consideri necessari en cadascuna de les propostes presentades. De manera anàloga per a la connexió entre els dos edificis. És a dir, caldrà que cadascuna de les propostes presentades replantegi el que consideri més òptim, adequat i proporcional i que serà subjecte de valoració del jurat. Recordar que l'objecte del projecte és l'ampliació d'un equipament existent, per tant caldrà fer els ajustos necessaris, mínims o que es considerin adequats per assegurar un funcionament òptim entre totes les parts del nou equipament i que funcionarà com un conjunt.
En relació a la segona fase del concurs per a la redacció del projecte del CEM la Marina. Voliem preguntar si el volum que nombreu com a 7 en el document DOC 01 Plec Criteris intervencio pagina 2, que correspon a àmbit a reconfigurar per la connexió entre els dos edificis, es pot moure de lloc o no? 04/03/2022 12:21h
El conjunt dels dos equipaments funcionaran conjuntament, com un de sòl (CEM amb únic gestor) i per tant és lògic unificar els accessos en un mateix punt. Per aquest motiu es va plantejar inicialment un encaix amb els accessos al pavelló i a la piscina unificats.
De totes maneres, sí que es podrien plantejar altres solucions i ubicacions relatives a l'accés (espai 7 segons plec de criteris). En cas d'altres solucions, per exemple si es planteja una entrada alternativa al CEM, cal tenir present que mentre la piscina estigui oberta, s'entrarà al pavelló des d'aquesta entrada i per tant, haurà d'estar connectada amb el pavelló. Quan la piscina estigui tancada, s'haurà de poder accedir al pavelló independentment de la piscina (entrada actual al pavelló).
Per tant, s'acceptarien altres opcions sempre i quan es respectin els condicionants exposats.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya