Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació del Gran Teatre del Liceu
Codi d'expedient:
T2021-COM-45-SE

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

*** PART 2 DE LA CONSULTA*** - Tenint en compte l'exposat anteriorment i que les funcions que han de dur a terme els perfils de tècnics audiovisuals al projecte segons els nous plecs són equiparables a les que es venen prestant amb el contracte actual, considerem que existeix un conflicte en la valoració de les retribucions de les feines entre els costos del servei a (manteniment i gestió de contingut) i el servei de producció audiovisual d'actes externs. Una diferència de quasi un 20% en la retribució per la realització de tasques professionals similars en un mateix projecte pot generar una situació de conflicte en la gestió de l'equip professional i provocar pèrdues econòmiques a les empreses responsables de l'execució del servei. Per tant, entenem que l'òrgan de contractació hauria d'aclarir tots i cada un dels extrems plantejats (essencials) i, en el seu cas, publicar les esmenes o modificacions pertinents, per tal d'evitar que la licitació, arribat el cas, s'hagi d'anul·lar. Gràcies. 03/05/2021 14:54h
Es procedeix a donar resposta a totes les consultes plantejades en el document adjunt.
Entendemos que las cámaras actuales son las PANASONIC AW-HE120 y 130, la mejora seria presentar la cantidad de 6 unidades de las AW-UE150 que son 4K? 27/04/2021 08:41h
El modelo propuesto entraría dentro de una opción de mejora siempre que sus especificaciones técnicas cumplieran con el mínimo requerido en el PPT y asumieran la entrega de señal de vídeo en 4K hasta el control central de audiovisuales (Sala 501).
Buenos días, Tenemos unas dudas sobre la licitación T2021-COM-45-SE en la parte de mejoras sin coste adicional, cuando dice "aportar 6 unidade de cámara robotizada 4k20x", "Aportar 6 unidades de cabezas calientes robotizadas..." y "aportar ordenador para edición (2018 o superior) Intel Xeon..." se refiere a que hay que doblar el material sin coste adicional o la mejora se refiere a que es el mismo material pero con mejoras, como por ejemplo en lugar de las 6 cámaras en HD sea en 4k. ¡Gracias! 22/04/2021 09:24h
Buenos días,
En relación con su consulta, les confirmamos que no se trata de doblar el material sino de aportar mejoras sobre el mismo.
Entenem que s'han de subrogar les dues persones segons contracte actual, en cas de ser adjudicataris, l'empresa sortint liquidarà l'antiguitat de les dues persones? 20/04/2021 12:12h
D'acord amb el conveni col·lectiu aplicable l'empresa entrant ha de subrogar les dues persones treballadores de l'actual empresa adjudicatària del servei. Aquest fet no comporta la liquidació de l'antiguitat d'aquestes dues persones per part de l'empresa sortint sinó que aquesta antiguitat ha de ser assumida per l'empresa entrant en els termes establerts per la normativa laboral d'aplicació.
Segons s'indica en la pàgina 9 del "Plec de Clàusules Administratives" cal subrogar a dos treballadors que actualment estan prestant el servei, no obstant això, en l'annex 13 indica que cal detallar les dades dels sis o set treballadors adscrits al futur contracte. Entenem que realment només cal detallar quatre o cinc, és a dir, els de dedicació puntual, és correcte? 20/04/2021 08:43h
Efectivament en la designació de treballadors n'hi ha dos que s'han de subrogar i que de moment no és necessari nomenar-los. És el cas d'un dels tècnics/es polivalents i de l'Editora/Operadora de càmera.
Adjuntem un nou model d'Annex 13 a incloure en el Sobre 1 per tal que quedi més clar i que es publicarà també a la plataforma.
1. Entenem que els serveis dels punts "B" ,"1.2" i "1.3" de les pàgines 7, 8 i 9 respectivament del Plec de Precicions Tecniques, es realitzaran amb multicamara, és correcte? 2. En el apartat 1.3 B del "plec de descripcions tècniques" es demana que subministrem: 6 càmeres en Alta Definició (HD) .... i 6 Caps Calents robotitzats per càmeres HD ... accepten com a solució tècnica el subministra de càmera + "cap calent" com a un element en un bloc únic no separable ? 3. En el apartat 1.3B del "plec de descripcions tècnicque" aquest diu: "S'haurà de contemplar la instal·lació de les càmeres i monitoratge al teatre seguint les normes de seguretat del Gran Teatre del Liceu..." ens poden donar la següent informació: Distancia entre els racks del control i les sales principal i foyer Es poden usar canalitzacions existents per a la connectivitat dels equips tècnics subministrats Existeix el cablejat 422 / lan IP / HDSDI que es pugui usar per aquests equips Detall de quines son les normes de seguretat del Gran Teatre del Liceu 14/04/2021 10:49h
1. Entenem que els serveis dels punts "B" ,"1.2" i "1.3" de les pàgines 7, 8 i 9 respectivament del Plec de Precicions Tecniques, es realitzaran amb multicamara, és correcte?

Correcte, es precisa de realització multicàmera mitjançant els equips proposats en règim de lloguer exposats en el punt "B" de la pàgina 10.


2. En el apartat 1.3 B del "plec de descripcions tècniques" es demana que subministrem: 6 càmeres en Alta Definició (HD) .... i 6 Caps Calents robotitzats per càmeres HD ... accepten com a solució tècnica el subministra de càmera + "cap calent" com a un element en un bloc únic no separable ?

Si, s'accepten equipaments com a un element de bloc únic sempre que el conjunt compleixi amb els requisits mínims exposats en el PTT.


3. En el apartat 1.3B del "plec de descripcions tècnicque" aquest diu: "S'haurà de contemplar la instal·lació de les càmeres i monitoratge al teatre seguint les normes de seguretat del Gran Teatre del Liceu..." ens poden donar la següent informació:


Distancia entre els racks del control i les sales principal i foyer
Distància Racks - Sala Principal: <200m
Distància Racks - Foyer: <100m

Es poden usar canalitzacions existents per a la connectivitat dels equips tècnics subministrats
La necessitat d'utilització de canalitzacions existents per a la connectivitat dels equips haurà d'estar debudament justificada i es valorarà en cada cas depenent del grau d'ús.

Existeix el cablejat 422 / lan IP / HDSDI que es pugui usar per aquests equips
Les principals posicions de càmera disposen de punts de connexió TRIAX-4E, RJ45 i corrent, fins als Racks del control d'audiovisuals (Sala 501).

Detall de quines son les normes de seguretat del Gran Teatre del Liceu. Veure document adjunt.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya