Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA, SA)
Codi d'expedient:
2105AM01

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En l'apartat 11.1 Valoració d'Ofertes. A) Valoració de la Oferta econòmica no es fa referencia a: Preu/hora servei adicional. Preu/hora servei adicional Festiu. Preu/Servei en Festiu Preu Dieta/persona. Com es valoraran aquest conceptes, per poder facturar? Moltes gracies 02/06/2021 14:12h
Per fer la valoració econòmica de l'expedient, se sol·licita el preu de dos supòsits de servei que han d'incloure qualsevol despesa associada.

Si en el període d'execució del contracte es donen casuístiques diferents a les d'aquests supòsit, en la sol·licitud de les contractacions derivades, la CCMA, SA podrà indicar altres variables a tenir en compte.
Bon dia, tres consultes: Pel que fa al tema dels Certificats que es demanen d`Empreses amb les que s`haguin realitzat Serveis en els últims 3 anys: Entenc que amb una carta signada per cada empresa que confirmi l`execució dels Serveis es suficient? No cal que sigui cap Certificat Oficial? Es pot demanar a la CCMA aquest Certificat dels Serveis prestats en aquests últims 2 anys? D`altra banda, les Persones Físiques ( Autònoms ) , que no disposen d`Impost de Societats, ja que no estan obligats a presentar-ho, com a Autònoms: És suficient presentar les Declaracions de la Renda ? Gràcies per avançat per la informació que pogueu donar, Salutacions 01/06/2021 07:53h
Respecte a la primera consulta, és correcte. Amb una carta és suficient, no cal certificat oficial. A la carta ha de constar-hi l'execució i la conformitat del servei.

Pel que fa a la segona pregunta: Aquest escrit es pot demanar a la CCMA, SA.

Finalment, en resposta a la tercera: És suficient presentar les declaracions de la renda.
En l'apartat 11.1 Valoració d'Ofertes. A) Valoració de la Oferta econòmica. Punt A.3 , Demaneu El preu de l'Increment per una gravació o directe que requereix un desplaçament de 100 Km (50Km anada i 50Km tornada) Vol dir això que no es pagara el Quilometratge inferior als 100Km (anada i tornada) en els desplaçaments? PD; abans es pagava el Quilometratge fora de l'àrea Metropolitana de Barcelona. 25/05/2021 11:34h
Correcte, no es pagarà el desplaçament inferior a 100 KM (50Km anada i 50Km tornada) a no ser que en el contracte derivat es prevegi una altra circumstància.
Bon dia, en relació al PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER LA CONCLUSIÓ D'UN ACORD MARC PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI D'ESTABILITZADORS DE CÀMERA (STEADICAM) PER A LES PRODUCCIONS DE TELEVISIÓ DE LA SOCIETAT MERCANTIL CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, SA Necessitaria saber si com a soci d'una S.L. (membre societari amb participació) puc presentar-me a l'oferta sent jo el representant i acreditant la MEVA solvencia tècnica. Es a dir, a l'Annex 5 (relació dels principals serveis realitzats) puc acreditar sobradament una relació de serveis realitzats semblants a l'objecte de contracte. Però, la S.L. com a tal, no pot acreditar aquesta solvencia tècnica. Hauria llavors de presentarme com a autònom? O puc concòrrer com a representant de la S.L. però acreditant la meva capacitat d'obrar com a soci i únic representant d'aquesta? Una cordial salutació. 19/05/2021 15:02h
Pot concórrer a la licitació com a representant de la SL, acreditant la capacitat d'obrar amb la documentació sol·licitada en el plec de clàusules administratives particulars per a les persones jurídiques.

Pel que fa a la solvència tècnica (Annex 5) pot acreditar-la amb la llista de les feines realitzades per vostè individualment, tenint en compte que és soci i únic representant de la societat.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya