Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2021002592
Volem presentar oferta pel contracte obert de l'expedient 2021/000071/1431, per a la Contractació del subministrament de material de neteja i altre petit material fungible per a les escoles bressol municipals, respecte a la tipologia de productes indicada al punt 38 de condicions especials d'execució del contracte. El que trobem es que tots els productes demanats segons llistat a l'annex 3, en base a la nostra experiència no poden complir aquest requisit per diferents raons que a continuació exposem: ¿ Els ambientadors acostumen a dur alcohol perquè siguin volàtisl i per tant ja no poden ser ecològics. ¿ Els detergents per a màquines, com rentadores i rentavaixelles, no poden ser ecològics ja que necessiten molta càrrega química per ser eficients. ¿ Els sabons de mans no poden tenir ecoetiqueta ja que el que han de tenir es registre cosmètic de l'AEMPS. ¿ La sal tampoc pot tenir ecoetiqueta ja que en gran volum altera les aigües. ¿ Els bactericides mai poden ser ecològics ja que els biocides el que fan precisament és eliminar microorganismes (bons i dolents). ¿ El rentavaixelles de mà és l'unic que sí que pot cumplir aquests requisits. Tots els productes que nosaltres podem oferir per descomptat tenen el registre corresponent i anirien acompanyats de la seva fitxa técnica i la fitxa de seguretat, però no son productes biodegradables ni lliures al 100% de substàncies perilloses. Per tant en base a això la nostra pregunta és si podem licitar presentant els nostres productes o bé si només s'accepten productes amb Ecoetiqueta?? 10/06/2021 11:26h
Caldrà oferir els productes que efectivament existeixin en el mercat i que compleixin aquests requisits, i en aquells productes que no existeixin en el mercat, s'haurà de presentar la fitxa tècnica del producte, informes tècnics del fabricant o informe d'assajos.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya