Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2021/031

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

2.Tenim una consulta en relació als criteris d'adjudicació de la licitació. D'una banda hi ha un criteri automàtic referent als mitjans adscrits al servei en el qual es valora, entre d'altres, titulacions, experiència i la possibilitat d'adscribir més mitjans humans, a més de posar a disposició del servei un vehicle elèctric. De l'altra, un dels criteris subjectes a judici de valor fa referència també a mitjans personals i materials, en el qual es valorarà la millora en les característiques i dimensionament de l'equip i els vehicles posats a disposició del personal adscrit al servei. Pot ser que la informació que s'ha d'incloure en aquests dos apartats entre en conflicte i que pugui ser causa d'exclusió el fet d'incloure a la memòria tècnica determinada informació relacionada amb l'equip tènic i els vehicles que també es valorarà als criteris automàtics? Ens podríen aclarir quina informació s'ha d'incloure en cada sobre en relació als mitjans adscrits al servei? 24/09/2021 08:40h
Per no donar a conèixer cap indicació que ens pugui dotar d'informació sobre el contingut del sobre C, haureu de tenir en compte en l'apartat H punt 4 de l'Annex I Quadre de Característiques Tècniques el següent:

- En els mitjans humans: haureu de descriure la planificació i càrregues de treball del personal mínim obligat a adscriure al servei. No podreu fer referència als mitjans humans de més, que poden aportar valor afegit a l'objecte del contracte.

- En els vehicles: no podreu donar cap descripció, que ens indiqui que el vehicle mínim obligat adscrit al servei pot ser del tipus elèctric. Cal anar amb compte en descriure les característiques tipus i consum.
1. En el plec administratiu, en el punt F indica "Els licitadors hauran de presentar una memòria tècnica, on s'exposi la metodologia de treball i els mitjans personals i materials per desenvolupar aquest contracte, tenint en compte el que es descriu en la clàusula 15 apartat b) dels criteris de valoració que depenen d'un judici de valor del plec tècnic" ¿Ens poden indicar en quina pàgina del plec tècnic està la clàusula 15? Gràcies. 22/09/2021 11:22h
Atès que s'ha detectat un error material en la redacció de l'apartat F del Plec administratiu, en relació amb el contingut del Sobre B (Oferta tècnica), aquest paràgraf ha de dir:
"Els licitadors hauran de presentar una memòria tècnica, on s'exposi la metodologia de treball i els mitjans personals i materials per desenvolupar aquest contracte, tenint en compte el que es descriu en el punt H d'aquest plec."
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya