Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/1913

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el plec de clàusules administratives s'especifica que totes les analítiques de control a realitzar en el marc d'aquest contracte s'ajustaran a la normativa vigent. Actualment la normativa vigent aplicable és el Real Decret 140/2003. La nova normativa està encara en fase d'aprovació i implica canvis en quant els paràmetres microbiològics i fisicoquímics a analitzar en els diferents controls, tant de dipòsit com de xarxa i per tant modificacions en quan al càlcul del cost de l'analítica. Així doncs, a partir de quan s'exigirà en el marc del contracte objecte d'aquesta licitació l'aplicació de la nova normativa ja que segons s'especifica hi ha un termini d'adaptació d'un any. 11/10/2021 09:23h
En relació a la seva consulta us informem que donat que la nova normativa no està aprovada, per Dipsalut és impossible conèixer quin serà l'abast i l'impacte econòmic de les modificacions que ens aportarà la nova legislació, en relació a les analítiques d'aigua i altres àmbits.

En tot cas, els sobrecostos que puguin suposar les modificacions legislatives que puguin derivar-se'n, no hauran de ser suportades per l'empresa adjudicatària del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya