Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Maresme
Codi d'expedient:
CCM 959/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En relació amb l'Annex III (Cost Servei de Monitoratge), per tal de poder avaluar correctament els costos d'una eventual subrogació de personal, sol·licitem que s'aclareixi el següent: 1.Que s'aclareixi a què centres de treball es refereixen les "Rutes Escolars M." i les "Rutes Escolars R." que apareixen en la columna "Descripció del centre de treball". 2.Que s'aclareixi si s'ha inclòs el temps de treball en què el personal de SESMAR, S.L. es dedica a funcions diferents del servei d'acompanyament del transport escolar o si, pel contrari, s'ha inclòs exclusivament el temps de treball destinat al servei d'acompanyament del transport escolar. 3.Que, en cas que s'hagin inclòs en el càlcul de costos el temps destinats a funcions diferents del servei d'acompanyament del transport escolar (per exemple, servei de menjador), es digui quin és el desglossament de la distribució del temps de treball de cada persona treballadora amb relació al servei d'acompanyament del transport escolars i a altres serveis que eventualment pugui desenvolupar la mateixa persona. 4.Que s'especifiqui com es distribueix el personal susceptible d'una eventual subrogació i el seu cost entre els diferents lots i, dintre d'aquests, en les diferents rutes que són objecte de licitació. 21/07/2021 15:21h
A continuació, donem respostaa cadascuna de les preguntes plantejades:

En relació amb l'Annex III (Cost Servei de Monitoratge), per tal de poder avaluar correctament els costos d'una eventual subrogació de personal, sol·licitem que s'aclareixi el següent:

1.Que s'aclareixi a què centres de treball es refereixen les "Rutes Escolars M." i les "Rutes Escolars R." que apareixen en la columna "Descripció del centre de treball".

SESMAR SL tramet la informació del servei de monitoratge segons una distribució feta prenent com a referència dues coordinadores, de les quals només es proposa la subrogació d'una. El cost de coordinació s'inclou en el preu/hora de servei.


2 .Que s'aclareixi si s'ha inclòs el temps de treball en què el personal de SESMAR, S.L. es dedica a funcions diferents del servei d'acompanyament del transport escolar o si, pel contrari, s'ha inclòs exclusivament el temps de treball destinat al servei d'acompanyament del transport escolar.

Les monitores només realitzen funcions d'acompanyament en el transport escolar. No fan altres serveis, com menjador, acollides escolars, etc.

3.Que, en cas que s'hagin inclòs en el càlcul de costos el temps destinats a funcions diferents del servei d'acompanyament del transport escolar (per exemple, servei de menjador), es digui quin és el desglossament de la distribució del temps de treball de cada persona treballadora amb relació al servei d'acompanyament del transport escolars i a altres serveis que eventualment pugui desenvolupar la mateixa persona.

4.Que s'especifiqui com es distribueix el personal susceptible d'una eventual subrogació i el seu cost entre els diferents lots i, dintre d'aquests, en les diferents rutes que són objecte de licitació.

S'adjunta el quadre amb la distribució de personal per lots, d'acord amb la nova numeració de rutes de la licitació i es prenen com a refèrencia les rutes del curs 2020/2021. Hi ha rutes a les quals no hi ha assignades cap professional susceptible de ser subrogat, tot i que el cost s'inclou en el quadre de costos. Atès que el conveni d'aplicació és el del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya i que aquest preveu la subrogació, s'especificarà aquesta condició del servei de monitoratge en futures licitacions.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya