Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Gironès
Codi d'expedient:
2021/7/3072

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda. En relació als certificats per a la validació de l'experiència del Cap d'Obra i Delegat, poden aportar-se certificats d'obra finalitzades fa més de 10 anys? Exemple: certificats anys 2009-2010-2011? Així mateix, han de correspondre a obres similars a les del Lot a presentar-se? Gràcies- 29/09/2021 14:58h
Benvolguts,

Respecte a la seva pregunta, els PCA disposen a la clàusula G.3, en especial a la pàgina 7:
- L'experiència del delegat d'obra s'acreditarà mitjançant certificats nominals expedits o visats per l'òrgan competent, en cas de destinatari públic o, en cas de destinatari privat, mitjançant certificats o declaració de l'empresari. En aquests certificats hi haurà de constar l'obra, l'import i l'any d'execució.

- L'acreditació de l'experiència del cap d'obra es podrà realitzar mitjançant certificat responsable expedit pel propi representant de l'empresa a la licitació on s'indiquin les obres, el seu període d'execució i el lloc que ocupava el tècnic en l'organigrama de l'obra.

Respecte a les especificitats que comenta, no hi ha cap limitació temporal per acreditar l'experiència ni tampoc d'especialització més que la de titulació requerida i l'experiència mínima.


Salutacions,
Bon dia, referent a la licitació Millora i reasfaltat de diversos carrers del municipi de Fornells de la Selva, composat per 2 lots, és possible presentar-se només a un Lot. Moltes gràcies. 29/09/2021 11:51h
Benvolgut,

Donat que els plecs no disposen el contrari, és possible presentar-se a un lot o bé a tots dos.

Salutacions,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya