Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal del VallŔs Occidental
Codi d'expedient:
2021/237
Segons indica a la plataforma de contractaciˇ, codi expedient 2021/237 ( anunci previ SAD CC VallŔs Occidental) les dates de presentaciˇ sˇn: Termini de presentaciˇ de sol┐licituds finalitza el dia 03-09-2021, a les 12h. Les sol┐licituds de participaciˇ es presentaran pel Registre electr˛nic d'entrada del Consell Comarcal del Valles Occidental https://seu-e.cat/ca/web/ccvallesoccidental Per˛ als plecs administratius indica: Seguint aquest procediment restringit, la convocat˛ria de licitaciˇ es realitzarÓ mitjanšant un anunci d┐informaciˇ prŔvia, conforme l┐article 135.5 de la LCSP, per part de l┐˛rgan de contractaciˇ, amb els criteris objectius de solvŔncia que consten a la clÓusula 10. Qualsevol empresa interessada podrÓ presentar una sol┐licitud de participaciˇ en resposta a l┐esmentat anunci dins del termini de (30) trenta dies naturals comptats des de la publicaciˇ de l┐esmentat anunci. ( si comptem des de l'anunci sortiria el dia 20/08/2021) Un cop comprovada la solvŔncia tŔcnica i professional dels sol┐licitants, l`0rgan de contractaciˇ seleccionarÓ a les empreses habilitades per passar a la segŘent fase, als qui convidarÓ a presentar les seves proposicions en el termini de (25) vint-i-cinc dies des de la data d┐enviament de la invitaciˇ. ( confirmar data) Ens podeu indicar quines son les dates correctes? 23/07/2021 15:22h
El termini per presentar les sol┐licituds de participaciˇ finalitza el dia 03-09-2021, a les 12h., d'acord amb el que s'indica a l'anunci publicat a la plataforma de contractaciˇ.

El termini previst en els plecs Ús un termini minim, que atentent a que hi ha el mes d'agost entremig, s'ha considerat oport˙ fixar en el dia 3 de Setembre de 2021.

El termini per presentar les proposicions per part de les empreses seleccionades s'inidcarÓ en l'invitaciˇ per presentar proposicions i en tot cas no serÓ inferior de 25 dies, des de la data d'enviament de la mateixa.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya