Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Fonollosa
Codi d'expedient:
2021_692
Si la pista esportiva ja funciona com la pista que demana el departament. 03/09/2021 08:28h
La pista poliesportiva municipal que queda al nord de l'escola ja s'utilitza com a pista d'obligat compliment que demana el departament. Per tant, a la nova zona d'ampliació del pati, no és necessari de preveure cap nova pista.
Ens hem fixat que la data límit per l'entrega és el 12 de setembre, que és un dia festiu, en molts casos es passa l'entrega al primer dia hábil que seria el dilluns 13 de setembre. És possible en canvi? 01/09/2021 13:46h
Informar-vos que inicialment teníem previst donar un termini de 30 dies per a la presentació de la documentació de la primera volta des de la publicació de l'anunci a la plataforma electrònica de contractació pública, termini que hagués finalitzat el dia 28 d'agost si s'hagués executat de la forma prevista inicialment. Considerant que el període de presentació d'ofertes coincidia amb el mes d'agost, període en què moltes persones estan gaudint de les seves vacances, es va decidir ampliar el termini el màxim possible i es va fixar com a data límit el dia 12 de setembre, a les 14.00 h. Un cop acabat el termini per a presentar la documentació corresponent a la primera volta del concurs, es procedirà a fer l'obertura de sobres i la corresponent acta dels membres del jurat, data fixada pel dia 14 de setembre. Tenint en compte els terminis exposats, l'informem que no és possible modificar la data i que el termini de presentació d'ofertes finalitza el dia 12 de setembre, a les 14.00h.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya