Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell
Codi d'expedient:
21OB0001

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, Acabada d'arribar de vacances, em comenten que vam ser desestimats del concurs per una equivocació en la fitxa tècnica del grup electrogen. Llavors la meva companya va trucar i li van dir que hi havien diferents documents equivocats, i com que m'ocupo de les licitacions m'agradaria saber quins documents estaven errats, per evitar repetir l'error. Tampoc sé a qui m'haig de dirigir, així que agrairia si em poguéssiu facilitar el contacte o reenviar-li el meu correu. D'altra banda també ens agradaria saber si hi ha alguna possibilitat de recorre l'adjudicació, ja que pensem que va ser un error de selecció de documentació, perquè tot es va estudiar i calcular en funció de la potència necessària per l'edifici Parc Taulí, segons els plecs. Moltes gràcies, Salutacions. 08/09/2021 09:04h
Bon dia,
tal i com s'ha deixat constància a la proposta d'adjudicació: "l'empresa GRUPOS ELECTROGENOS AGRESA SL ha quedat exclosa per no complir els requeriments tècnics mínims exigits al plec de prescripcions tècniques".
A l'informe del sobre B s'indica expressament: "Queda desestimada de la valoració del sobre B , presenten un grup electrogen AGD 450 , de característiques no equivalents a la licitació , presentant un equip amb un 18% de reducció de potència respecte al requeriment de la licitació que era de 550 Kva"
Si no estan d'acord amb la resolució d'adjudicació, a la mateixa resolució s'indica expressament que : "El present acord no posa fi a la via administrativa i es podrà recórrer mitjançant la interposició de recurs d'alçada davant el Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí, d'acord amb allò previst als arts. 121-124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques."
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya