Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
41/2021 bis
No hem trobat el projecte executiu d'obres per tal de conèixer l'abast de les obres. 27/07/2021 08:18h
En el dia d'avui hem publicat a l'anunci del perfil del contractant d'aquest expedient el projecte executiu d'obres de la Masia Can Gomar.
¿On hem de penjar la solvència econòmica i professional ? 23/07/2021 11:38h
La documentació acreditativa de la solvència econòmica i la solvència tècnica haurà de ser presentada únicament per l'empresa licitadora en qui recaigui la proposta d'adjudicació, amb caràcter previ a l'adjudicació i en el moment i en el termes que li sigui requerida a l'empresa a partir de la notificació que s'enviarà des de la Unitat de Contractació.

És a dir, no han de presentar cap document relatiu a la solvència econòmica i solvència tècnica ni en l'annex I ni en l'annex II ja que només es demanarà a l'empresa licitadora que hagi obtingut la màxima puntuació un cop valorades les ofertes presentades.
- A la Descripció dels Lots que es fa a l'anunci de licitació, el Pressupost de licitació del LOT 2 és de 27.164,25 ¤ + IVA. - A l'Annex II del Plec, Proposta econòmica del Lot 2, s'indica que Pressupost màxim de licitació: 25.000 euros ¤ + IVA. Quin dels dos imports de licitació és el correcte? 22/07/2021 13:39h
El preu net del pressupost de licitació correcte és 25.000¤ sense IVA tal i com indica l'Annex II del PCAP. El preu indicat en l'anunci de 27.164,25¤ correspont al desglossament de les despeses, concretament a la retribució salarial anual.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya