Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Codi d'expedient:
2019-09-S

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Donat que la nostra empresa es troba domiciliada a França, la nostra facturació no coincideix amb la que exposeu, ja que l'IVA general a França és del 20% i no pas del 21%. Igualment i donades les característiques concretes del projecte que voleu tirar endavant, aquest IVA general del 20% no el podem aplicar a la proposta. En territori francès, l'IVA cultural per productes de nova creació (com és el cas que ens ocupa) passa a ser del 5,5% tal i com es detalla al Bulletin Officiel des Finances Publiques-Impôts. Així mateix, es dona una segona circumstància ja que en cas que el vostre ens disposi d'un número d'IVA intracomunitari, aleshores la facturació seria exempta d'IVA, tal i com detalla la directiva europea al respecte (i també en adjunt) i ja no seria necessari incloure aquest 5.5% d'IVA. Així doncs, per tal de poder presentar una proposta que sigui vàlida i compleixi amb els vostres requisits i al mateix temps també s'ajusti a la legalitat financera de l'Estat francès, us estarem agraïts si ens podeu confirmar si us podem presentar una proposta amb alguna de les dues possibilitats següents: - Pressupost per un import a determinar no superior a 30.000 eur (a facturar íntegrament exempt d'IVA) - Pressupost per un import a determinar no superior a 30.000 eur (base imposable a determinar + 5,5% d'IVA) 06/06/2019 09:40h
D'acord amb la clàusula 7 del PCAP, el pressupost base màxim de la licitació, millorable a la baixa, és de 24.793,39 ¤, IVA exclòs.

La clàusula 13 del PCAP preveu com a criteri d'adjudicació 4, l'oferta econòmica, consistent en la millora a la baixa del pressupost base màxim de la licitació, IVA exclòs.

Per a la formulació de l'oferta econòmica, els licitadors han de fer ús del model d'oferta inclòs en el document de l'annex 6, corresponent a la "declaració responsable relativa a l'oferta econòmica i la proposta tècnica avaluable mitjançant criteris automàtics a inserir al sobre número 2".

En aquest model s'hi ha d'incloure el preu ofert pel licitador exclòs l'IVA, que servirà de base per a calcular la puntuació obtinguda en el criteri 4 corresponent a l'oferta econòmica.

Pel que fa a l'IVA que correspon a aquest contracte, serà el que resulti de l'ordenament jurídic aplicable.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya