Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Sentmenat
Codi d'expedient:
2795/2020

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

1. Els preu del contracte sˇn unitaris, per animal recollit. Tanmateix, a l'ANNEX 3 del PCAP indica fer la proposta econ˛mica en relaciˇ al total del pressupost. Aix˛ vol dir, doncs, que si es decideix baixar un X% de l'ofert aque tant per cent Ús el que es baixarÓ dels preus unitaris? Es facturarÓ el total del pressupost que s'oferti dividit en 12 mesos (mensualment) o es facturarÓ per preu unitari i animal recollit. 2. On indica els preus unitaris desglossats (pÓgina 3 de la mem˛ria justificativa). Ens podrieu acalari el concepte de "devoluciˇ de gossos i gats 10Ą/animal"?. 3.On indica els preus unitaris desglossats (pÓgina 3 de la mem˛ria justificativa). Ens podrieu aclarir quŔ vol dir "Per captura de gossos i gats XĄ fins a 2 dies/animal"? Vol dir que els dos primers dies de manutenciˇ no es facturen i es comenša a facturar a partir del tercer dia d'estada al centre? En el casos de gats i gossos abandonats sense microxip, es facturarÓ fins als 21 dies d'estada d'aquest animal al centre fins que es pugui donar en adopciˇ? 4. On indica els preus unitaris desglossats (pÓgina 3 de la mem˛ria justificativa). Ens podrieu aclarir quŔ vol dir "Qualsevol actuaciˇ de veterinÓria, segons facturaciˇ del servei"?. Si un animal es recull atropellat, l'Ajuntament es faria cÓrrec de les despes veterinÓries? 5. Entenem que quan un propietari va a la Policia Local a pagar la taxa de recuperaciˇ del seu gos, a la Protectora/Empresa on recull l'animal no ha d'abonar res. Tanmateix, aquest cost es facturarÓ desprÚs a l'Ajuntament? Si al gos o gat en qŘestiˇ se li ha colĚlocat microxip o vacunes, el propietari ho abonarÓ a la Policia Local i posteriorment el licitador o facturarÓ a l'Ajuntament o ho ha de pagar a les instalĚlacions? 6. Quantes actuacions o esterilitzacions de gats de col˛nia es fan a l'any aproximadament? Moltes grÓcies! 01/07/2021 11:11h
1. No son preus unitaris, es preu alšat. Es facturarÓ el total del pressupost que s'oferti dividit en 12 mesos (mensualment).

2. Aquest import de 10 Ą per devoluciˇ de gossos i gats no us afecta com a licitadors, es un preu que estableix l'ajuntament a la seva ordenanša fiscal i que cobrem directament desde policÝa local al propietari de l'animal fugit o perdut.

3. La mateixa resposta que l'anterior.

4. El mateix, son preus d'ordenanša que hem tingut en compte per fer la valoraciˇ del pressupost de la licitaciˇ per˛ que no us afecta com a licitadors.

5. Entenem que quan un propietari va a la Policia Local a pagar la taxa de recuperaciˇ del seu gos, a la Protectora/Empresa on recull l'animal no ha d'abonar res. Efectivament, no te que abonar res.
Tanmateix, aquest cost es facturarÓ desprÚs a l'Ajuntament? NO

Si al gos o gat en qŘestiˇ se li ha colĚlocat microxip o vacunes, el propietari ho abonarÓ a la Policia Local i posteriorment el licitador o facturarÓ a l'Ajuntament o ho ha de pagar a les instalĚlacions? Ho te que pagar directament a les instalĚlacions.

6. Al voltant de 50.
Quants gats de col˛nies hi ha actualment? i quants estan esterilitzats? Quantes actuacions a l'any es realitzen de recollida d'animals? 28/06/2021 15:39h
Quants gats de col˛nies hi ha actualment? al voltant de 300
i quants estan esterilitzats? al voltant 200
Quantes actuacions a l'any es realitzen de recollida d'animals? 32 gossos i 2 gats al 2020
On s'han de recollir (poblaciˇ) si hi ha animals? 22/06/2021 12:23h
A les instalĚlacions de Help Guau a Argentona
En cas de tindre de fer-se cÓrrec, de quants animals i tipologia de l'animal? 22/06/2021 12:22h
7 gossos
El nou adjudicatari s'ha de fer cÓrrec d'algun animal? 22/06/2021 12:21h
Si
I quants gats hi ha censats? 22/06/2021 12:20h
147 gats i 1851 gossos
Quantes col˛nies de gats hi ha? 22/06/2021 12:19h
30
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya