Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Centres educatius Barcelona ciutat - Consorci d'Educaciˇ de Barcelona
Codi d'expedient:
08043115-2021-001.

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia. Segon el criteris avaluables del sobre C, es valora amb 1 punt per cada hora que s'incrementi la jornada laboral setmanal del coordinador. En aquest cas, i segons la informaciˇ de l'Annex de subrogaciˇ, la coordinadora/r tÚ la jornada completa (37,5) i seria impossible aumentar-li la jornada. Com indiquem aquest punt? GrÓcies 17/06/2021 13:45h
Bon dia,
Es tractaria d'un reforš amb una segona persona
Bon dia, En referŔncia al sobre C en els criteris avaluables sobre producciˇ ecol˛gica, es puntua amb 2 punts subministrar peix ecol˛gic. Les recomenacions per part de l'Agencia de Salut P˙blica es que el peix que es suminitri sigi de pesca sostenible. ╔s un error la peticiˇ de peix ecol˛gic? GrÓcies 17/06/2021 13:43h
Es demana que el peix suministrat sigui de pesca sostenible

GrÓcies
Bona tarda, Hem observat que alguns criteris avaluables de forma automßtica del Sobre C detallats al PCAP no figuren a la plantilla que podem descarregar del sobre electr˛nic. En concret parlem dels criteris relatius al Pla de Funcionament del servei de menjador Ens poden indicar cˇm procedir? Moltes grÓcies 17/06/2021 13:42h
Bon dia,

Ja hem procedit a realitzar la modificaciˇ i ara es correcte.

GrÓcies,
Bon dia, ┐Ens podrien confirmar el preu de men˙ de professors actual, i quin serÓ el preu en aquesta licitaciˇ? Moltes grÓcies 17/06/2021 13:42h
Bon dia,

El preu del men˙ pels professors/es Ús de 3,10Ą actualment.
Amb la nova licitaciˇ el preu serÓ el del servei sense el monitoratge
A l'apartat de Millores addicionals valorada amb 3 punts diu: En relaciˇ a la realitzaciˇ del servei, en relaciˇ al cuinat dels men˙s, a la neteja de l'aixovar i de la cuina i menjador 1.- Els men˙s seran dissenyats per professionals amb formaciˇ acreditada en nutriciˇ humana i dietŔtica, tal i com indica la Llei 17/2011 de seguretat alimentÓria i nutriciˇ. 6.- Es garantirÓ, en cada Ópat, la presencia de verdures o hortalisses, ja sigui com a primer plat, acompanyament del primer plat o del segon o de la guarniciˇ. 10.- L'oli utilitzat tant per amanir com per cuinar serÓ oli d'oliva verge extra. La consulta Ús: NomÚs puntuen aquestes 3 millores o es poden afegir mÚs? 10/06/2021 12:05h
Bon dia,

NomÚs es puntuen les indicades per l'˛rgan de contractaciˇ
Bon dia, Hem observat que l'import del men˙ estÓ valorat en 6,03 Ą quan totes les escoles del Consorci d'Educaciˇ de Barcelona estan valorant el men˙ a 5,95 Ą Aix˛ fa que el pressupost base de licitaciˇ i el valor estimat del contracte desquadrin. Podeu si us plau confirmar quin Ús el preu del men˙ correcte? Moltes grÓcies 10/06/2021 11:32h
Bon dia,

El preu del men˙ en aquest cas estÓ valorat a 6,03Ą
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya