Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Carme
Codi d'expedient:
SERV O 1/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, si no anem errats, no veiem indicats en els plecs ni el Quadre ni la data obertura i tancament de la piscina ni l'horari. Tampoc indiqueu el períodes de realització de cursets i aquagym. Els podreu informar si us plau? Gràcies 26/05/2021 19:02h

Contestant la seva pregunta:

Data oberftura. 24/06/2021ç
Data de tancament: 12/09/2021

En quant a l'horari, apareix en el Plec de Prescripcions Tecniques (PPT), a l'apartat 3.2a copiat a continuació:

3.2. Activitats i prestacions a contractar

LOT 1: Servei de vigilància, salvament i Socorrisme

a) Socorristes de la piscina

La prestació del servei de socorrisme es durà a terme entre el mes de juny i el de setembre. La piscina obrirà al públic tots els dies de dilluns a diumenge siguin festius o no de les 11.30h del matí a les 20.00h del vespre. Durant l'horari obertura la piscina haurà de esta controlada sempre i sense cap excepció per un socorrista per dia.

En quant als períodes de realització de cursets i aquagym:

LOT 2: Cursos natació i activitat d'aquagym

La prestació de cursos de natació i l'aquagym es duran a terme al mes de juliol (en el cas de l'aquagym hi ha la possibilitat d'ampliar-ho a l'agost). Les dates dels cursets es confirmaran amb la persona responsable de l'Ajuntament en el moment de l'adjudicació del contracte.


Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya