Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cunit
Codi d'expedient:
3552/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En relació a la licitació de referència, ens agradaria conèixer en cas de ser possible, la previsió anual del número de licitacions anuals (i el tipus de procediment de tramitació) per tal de determinar l'abast de les prestacions que composen l'objecte del contracte. 24/05/2021 14:16h
La informació relativa a la previsió anual del número de licitacions de l'Ajuntament de Cunit la trobareu disponible al Perfil de contractant de l'Ajuntament al següent enllaç:

https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/capDocument.pscp?reqCode=viewCapD&idCap=12628431&idDoc=69004327

El pla de contractació de Cunit és una mera previsió i poden haver-hi variacions entre la previsió i la contractació final.

Així mateix, cal tenir en compte que les dades informades en l'enllaç indicat inclouen el conjunt de contractes previstos per l'Ajuntament de Cunit per l'any en curs, exclouen la majoria de la contractació menor.

A l'apartat H del quadre de característiques s'indica que s'ha d'adscriure: "un/a advocat/da en exercici amb experiència professional no inferior a dos (2) anys". Hi cap la possibilitat que aquest personal a adscriure disposi d'una formació diferent a la requerida, però que pugui acreditar experiència en l'àmbit de contractació pública? 24/05/2021 14:13h
De conformitat amb l'apartat H del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars del contracte administratiu de servei d'assessorament i suport als serveis de contractació de l'Ajuntament de Cunit i per tal de garantir la bona execució del contracte, es requereix que l'adjudicatària assigni a l'execució del contracte un/a advocat/da en exercici amb experiència professional no inferior a dos (2) anys, en assessorament i suport en matèria de contractació pública.

Per tant, la persona adscrita al contracte ha de ser un/a advocat/da en exercici amb experiència professional per dur a terme les funcions objecte del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya