Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Incidència tècnica ha afectat la Plataforma de serveis de contractació pública i eines de licitació electrònica. En aquests moments la incidència ja està resolta.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/8757

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

En el lot 2 es valora el servei de l'equip de treball. Hem d'incorporar l'annex 4 en el sobre A? 31/08/2021 14:21h
Si, L'annex 4 s'ha d'incorporar en el sobre A, tant del lot 1 com el lot 2 i solament s'ha de fer referència al nom i cognoms de les persones que executaran el contracte juntament amb la seva especialitat.
En el Lot 1, pel que fa a la part de gràfica, quina és la llista exacte dels elements i quantitats que s'haurien de produir? Al projecte executiu només sabem veure la relació concreta dels elements "constructius", que entenem que no ens pertoquen Gràcies 31/08/2021 13:10h
El servei a contractar inclou, d'acord amb el PPT i el projecte "Una societat canviant", el disseny dels continguts gràfics de l'exposició a partir dels materials entregats pel museu d'història de Sant Feliu de Guíxols (textos, fotografies, objectes i filmacions) i la creació de la imatge de l'exposició, la línia gràfica i la maquetació de tots el suports de contingut a partir d'aquesta. És a dir, inclou tot allò relacionat amb el disseny dels continguts gràfics que resulti necessari.
Així, caldrà dissenyar els elements gràfics, que inclouran textos, fotografies i imatges, que han d'acompanyar els suports expositius: els mòduls, M, les estructures, ES, i, si escau, alguna paret de tancament, P. També caldrà dissenyar elements generals informatius com banderoles, plafons, roll-ups, etc. per a l'exterior i la recepció.
A títol orientatiu, els mòduls M.001.001, M.001.003, M.001.004, M.001.004b, M.001.005 i M.001.012 poden portar una làmina de vinil imprès, amb laminat mat de protecció, aplicada sobre el metacrilat, els mòduls M.001.006 i M.001.007, una impressió sobre l'alumini amb vernís de protecció, i els mòduls vitrina i tots els objectes exposats fora de les vitrines necessitaran plafons informatius que poden ser amb plafons de cartel·la de 600x250 mm impresos sobre pvc de 2 mm o similar. Les estructures, ES, i, si escau, alguna paret de tancament, P, també podran portar vinil imprès i laminat mat a una cara.
També a títol orientatiu s'hauran de dissenyar elements com banderoles exteriors, plafó de comunicació exterior, plafons de comunicació per a la recepció ¿3 plafons de pvc imprès de 120x240 cm o similar-, roll-up de presentació de 200x100 cm o similar, col·locació de vinils als vidres de les sales per controlar la il·luminació, etc.
En definitiva, el servei inclou el disseny, retoc digital d'imatges, impressió i supervisió de la col·locació sobre els elements de suport de tots els elements necessaris, d'acord amb la proposta que haurà de realitzar l'empresa que resulti adjudicatària d'aquest servei, i d'acord amb les directrius del Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols i dels responsables de la coordinació de la renovació museogràfica designats pel Museu.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya