Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Bages
Codi d'expedient:
CS 32/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, agrairem ens responguin a la consulta: el reportatge fotogràfic, i el nombre de fotografies recomanat, es correspon als Polígons de forma genèrica o bé a les empreses de manera particular? Entenem que les fotografies d'aeris i les fotografies in-situ son sempre dels Polígons. No de les empreses. 20/05/2021 08:24h
Bon dia,
D'acord amb el PPT, les fotografies han de transmetre els valors de sostenibilitat i modernitat de la comarca de la seva industrial i de les seves empreses. Han de ser fotografies que atraguin l'atenció de les persones i els inversors. Les fotografies es poden emmarcar en els següents grups:
¿ Conjunt de polígon: Basades en els polígons d'activitat econòmica i la seva identitat (que ha de ser l'element principal). Els Polígons i el seu entorn, empreses representatives dels diferents sectors, activitats vinculats a la i4.0, sostenibilitat, internacionalització i/o qualsevol altre aspecte destacat per el referent del projecte i/o l'interlocutor de l'associació de polígon que el representi.
¿ Conceptes de l'àmbit territorial Que transmetin o incorporin conceptes que descriuen i caracteritzen la industria i teixit productiu del Bages (especialització sectorial: metall, químic, minera..)
¿ Territori- paisatge i/o imatges aèries: On el paisatge és l'element principal. Aquelles fotografies que capten l'essència i la identitat del territori on s'ubica el polígon o l'empresa. Per exemple, la silueta del Montcau des de diverses perspectives, silueta de Montserrat des de diversos punts, riu Cardener i Llobregat, zones industrials envoltades de natura, serveis, construccions estèticament atractives, elements urbanístics del polígon a prop o en harmonia amb elements geològics característics.
¿ Empreses: Empreses (i persones) com a actors principals (prèvia autorització) on l'entorn ha de ser identificable amb el Bages o el municipi de referència, no es volen imatges que puguin ser interpretables de qualsevol polígon de Catalunya.

Aspectes conceptuals comuns de totes les fotografies
Les imatges han d'estar sempre enfocades al PAEs i a les seves empreses. Per tant, si hi apareixen persones han d'estar contextualitzades en el polígon, empresa o activitat
Les fotografies tenen com a objecte la promoció del territori: han de ser professionals i tenir un aire suggestiu i elegant.
Les fotografies han de ser positives, engrescadores, que convidin a treballar, obrir una activitat o establir relacions comercials al Bages.
Les fotografies s'han de fer en dies de bon temps i amb bones condicions de llum: sol, sense núvols (o pocs) on predominin cels blaus (primavera-estiu).
Evitar aquells elements que tot i ser característics de la industria no puguin ser atractius.
Els productes que surtin han de ser sempre del Bages i en cap moment es pot identificar una específica, marca, productes o servei. No son per fer publicitat.
Incloure, imatges que facin representativa la sostenibilitat, l'economia circular, la innovació, l' activitat econòmica, la mobilitat, el talent i el coneixement i els recursos naturals o endògens de la comarca.
Atentament,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya