Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/2116

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, En relación al presente contrato, se describe en el pliego ténico que las jornadas de grabación previstas son 3 para realizar los videos resultantes de los 6 proyectos con plazos de finalización distintos. ¿Podrían indicar si las 3 jornadas serán realizadas consecutivamente, se realizarán en fechas diferentes o si se contabilizarán como medias jornadas?. Un saludo 19/05/2021 09:04h
CAT
Les tres jornades de gravació sobre el terreny per a cada projecte són una estimació mitjana del que es pot tardar a obtenir les imatges que finalment s'incorporaran als vídeos de resultats. S'han previst jornades de gravació de matins sencers no consecutius.
Per descomptat, l'empresa o professional que resultin finalment adjudicataris podran obtenir els mateixos resultats amb més o menys temps en funció dels seus recursos materials i humans, experiència, coneixements, disponibilitat, organització interna, etc. Aquesta empresa o professional es coordinarà amb el Servei de Programes Europeus amb la finalitat de planificar i optimitzar cada jornada de gravació.
ESP
Las tres jornadas de grabación sobre el terreno para cada proyecto son una estimación media de lo que se puede tardar en obtener las imágenes que finalmente se incorporarán a los vídeos de resultados. Se han previsto jornadas de grabación de mañanas enteras no consecutivas.
Por supuesto, la empresa o profesional que resulten finalmente adjudicatarios podrán obtener los mismos resultados con más o menos tiempo en función de sus recursos materiales y humanos, experiencia, conocimientos, disponibilidad, organización interna, etc. Esta empresa o profesional se coordinará con el Servei de Programes Europeus con el fin de planificar y optimizar cada jornada de grabación.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya