Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL)
Codi d'expedient:
EC21/000024
Bona tarda, Els retimbrats dels extintors entren dins el manteniment preventiu, o es pagaran segons la partida alçada fixa de materials, de 3.500¤? Gràcies. 27/05/2021 09:22h
Els retimbrats dels extintors s'engloben dins la Partida alçada a justificar per al Manteniment preventiu del Capítol 5 - Manteniment preventiu, amb un import de 3.500 ¤ anuals.
Benvolguts senyors, per tal de què l'EIC puigui valorar les inspeccions periòdiques reglamentàries segons l'Article 22 del RIPCI necessitaríem conèixer la superfície de cada instal·lació objecte del servei i la seva classificació: industrial/no industrial. Salutacions cordials 26/05/2021 14:27h
Les empreses licitadores poden fer aquesta consulta al cadastre ja que es tracta d'informació pública.

Únicament en el cas de ETAP del Cardener, la parcel·la en la qual es situa l'edificació industrial disposa d'una superfície construïda total de 457 m2 i una superfície de parcel·la de 5.304 m2. Dels 457 m2, hi ha 354 m2 destinats a edificació industrial i 103 m2 a magatzem.

Per altra banda, normalment, les oficines són sectors d'incendi no industrial i la resta de les plantes és de caràcter industrial.

Tot i això, creiem que amb les dades especificades al Plec de Prescripcions Tècniques Particulars, es pot fer una estimació econòmica molt acurada i exacta del cost de la inspecció.
Referent al punt del plec tècnic 22.1. Annex Núm. 1 – Inventari d'instal·lacions i sistemes de protecció contra incendis. Veiem que en el apartat de BIEs : Bouqes d¿Incendis indica el enunciat el següent Taula 9. Inventari dels hidrants exteriors d'ATL, i nomès hi han 6 unitats al Centre ETAP del Llobregat. Es correcte aquest inventari?, tenim el dubte ja que a la tabla 8 també esta descrit com a Inventari dels HIdrants exteriors ATL. Gràcies 17/05/2021 11:42h
Bon dia,

Es tracta d'una errada de transcripció. El correcte és el següent:

La Taula 8 correspon a l'inventari dels hidrants exteriors.
La Taula 9 correspon a l'inventari de les boques d'incendis equipades (BIE).
Bon dia, està prevista alguna visita presencial obligatòria i/o opcional? Moltes gràcies. 06/05/2021 08:13h
No està prevista cap visita degut a la quantitat d'instal·lacions que s'haurien de visitar. S'ha facilitat un inventari prou detallat en el que s'indica tant la ubicació com els elements que hi ha.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya