Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Codi d'expedient:
SI19006

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Tinc unes consultes sobra la licitació: 1. Solvencia econòmica i financera, solvència tècnica, i adscripció de mitjans Entenc que amb la declaració responsable de l'annex 1 del sobre A es suficient, i un cop resultes proposat com adjudicatari has d'enviar les acreditacions i justificants pertinents. Es correcte? 2. Proposta econòmica i PPT Al PPT parla de 290.000 comptadors bimensuals i segons el quadre a presentar en la proposta economica surten 230.000. Quina es la dada correcta? D'altra banda com s'interpreta aquest quadre de la proposta economica? Si en una ronda bimensual de presa de lectures el rendiment (obtenció de lectures reals) es superior al 97% es factura a un preu i si es igual o inferior al 97% l'altre preu? I les lectures mensuals sempre al mateix preu independentment del rendiment? 3. Percentatge de comptadors interiors Ens podríeu facilitar el percentatge aproximat de comptadors interiors sobre el total de comptadors? Moltes gràcies per avançat, 05/08/2020 11:38h
Bon dia,

Resposta 1:
Si, és correcte.

Resposta 2:
El nombre de lectures anuals s'aproxima a 290.000 lectures, i aquestes es registren o per visita d'un lector o per mitjans del sistema de telemesura de comptadors. El nombre de lectures que calen registrar per un lector és valora en 230.000 lectures.

Respecte al preu a aplicar en les lectures bimensuals, les lectures totals del període per damunt del 97 % de registres, s'aplica el preu més alt.

El preu de les lectures mensuals és sempre el mateix.

Resposta 3:
Amb algunes reduïdes excepcions, tots els comptadors són accessibles, i ubicats en façana o en bateries de comptadors, en compliment del Reglament.
Quin és el Conveni d¿adscripció del personal que presta actualment el servei? Entenem que es tracta de personal de nova incorporació i per tant no hi ha subrogació? 04/08/2020 17:42h
No hi ha previst al contracte qeu hi hagi subrogació del personal. Per altra banda el personal que executi les tasques incloses en l'objecte del contracte no es necessari que estiguin adscrits especificament al conveni de l'aigua, ja qeu son tasques de caràcter general o auxiliar. Així mateix, a la finalització del contracte objecte d'aquesta licitació i adjudicació de nou del servei, tampoc es preveurà cap tipus de subrogació en el nou plec per un futur adjudicatari, tal com succeix en el contracte actual.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya