Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Codi d'expedient:
001/21000555
1.- « Estem interessats en la licitació de la obra de millora planta 3 edifici Torrent de l'Olla 218-220. Em pogut observar que en el projecte en l'apartat on s'indica el pressupost parcial, està adjunt els amidaments un altre cop. Hi hauria alguna manera d'aconseguir el pressupost amb les preus?» 2.- «Us contactem per sol·licitar si ens podeu fer arribar el pressupost editable (format TCQ, BC3, Presto, Excel, etc.) de la licitació de les obres de millora a la planta 3 de l'edifici a Torrent de l'Olla 218-220.» 26/04/2021 16:28h
1.- Efectivament, no hi ha cap pressupost desglossat. El tècnic redactor va considerar suficient incorporar la justificació de preus, els amidaments i el pressupost general. Les empreses licitadores han de configurar la seva oferta d'acord amb el pressupost disponible.
2.- Després de consultar-ho amb els Serveis jurídics de l'Ajuntament, i com no s'ha establert la utilització del format sol·licitat, als plecs i altra documentació que regeix el contracte, no podem facilitar un arxiu amb extensió diferent d'allò previst al Portal de Contractació electrònica de l'Ajuntament de Barcelona. Aprofitem l'avinentesa per recordar que a l'Annex II del PCAP hi ha el model establert per presentar l'oferta. No obstant, prenem nota de les sol·licituds rebudes i, en futures licitacions, procurarem afegir aquesta possibilitat de bon principi.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya