Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14891641

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Ens referim a la licitació 14891641 de SUBMINISTRAMENT DE 137 BARRES DE CONTRACARRIL. Voldriem presentar-nos , però tenim un dubte: nosaltres no hem fet mai aquest servei, però el nostre posible proveidor sí en les quantitats indicades com a requisit. Si presentem les dades de serveis realitzats pel nostre proveidor serviria? 08/03/2021 11:52h
Bon dia,

En la cláusula 14.4 de las CAG establecemos lo siguiente;

Per acreditar la solvència necessària per a celebrar el Contracte, el licitador podrà basar-se en la solvència i mitjans d'altres entitats, independentment de la naturalesa jurídica dels vincles que tingui amb elles, sempre i quan demostri que durant tota la durada de l'execució del Contracte es disposarà efectivament d'aquesta solvència i mitjans, i l'entitat a la qual es recorri no estigui incursa en una causa de prohibició de contractar. No obstant això, respecte dels criteris relatius als títols d'estudis i professionals i a l'experiència professional pertinent, només es pot recórrer a les capacitats d'altres entitats si aquestes prestessin els serveis relatius a treballs de col·locació o instal·lació en el context d'un Contracte de subministrament, per als quals són necessàries dites capacitats.
Si una empresa recorre a les capacitats d'altres entitats respecte dels requisits de solvència econòmica i financera, l'empresa i dites entitats respondran solidàriament de l'execució del Contracte, si així s'indica en l'Apartat O del Quadre de Característiques.

Por tan to, si asegura y demuestra que la ejecución la va a llevar a cabo el proveedor que cita, se puede admitir.

Atentamente.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya