Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
09/2020 - 31189/2019
Dubtes sobre el Plec tècnic: 1. Sobre la xarxa de serveis, no es parla enlloc o no ho trobem de quines accions cal dur a terme. Tant sols hem trobat aquesta sense indicar cap periodicitat, que prego en confirmeu que es l'única: h) Declaració descrivint el tipus de maquinaria, vehicle i material utilitzat per a cada tipología de plaga així com l'equip tècnic que farà les diferents tasques. Aquest document inclourà com a minim: * Per al control de rosegadors: 2 mecanismes de captura d'acció física per a instal·lar al clavegueram. 2. Control de mosquits. No tenim present la durada de la jornada/des de la campanya de comunicació al ciutadà? 1 dia? 5 dies? 3. Control de mosquits. No tenim present la durada de la jornada/des de la campanya d'informació porta a porta? 1 dia? 5 dies? 4. Control de mosquits No tenim present el nombre d'actuacions adulticides realitzades durant l'any 2019. 5. Desinfeccions No tenim present el nombre d'actuacions de desinfeccions realitzades durant l'any 2019 6. Control de plagues en els edificis Quan parleu de periodicitat BIMENSUAL voleu dir 2 cops al mes? O volíeu expressar cada 2 mesos (BIMESTRAL)? 19/04/2021 14:34h
1.- Sí aquesta és l'única com a fixa. Després en funció de les incidències (denúncies que provoquen visites extraordinàries per part de l'empresa) es pot decidir actuar en trams del clavegueram.
Per altre banda, sempre que hi ha queixes de rosegadors, l'empresa de control de plagues posa rodenticida als embornals de la zona d'on prové la queixa.
2.- no es tracta de jornades si no redacció de continguts per a campanyes comunicatives (revista de
l'Ajuntament així com informació mitjançant altres canals de comunicació (web municipal, Instagram, etc.)) tal i com s'especifica al plec tècnic :
Proposta de contingut per a la campanyes de comunicació municipal:
¿ Redacció del contingut per a articles a la premsa local i al web municipal.
¿ Redacció del contingut per a escrits informatius dirigits a ciutadans o empreses d'alt risc de tenir punts de cria de mosquit.
3.- en funció de les necessitats i de la zona on es vulgui portar a terme la campanya.
4.- Actualment no podem disposar d'aquesta dada.
5.- Actualment no podem disposar d'aquesta dada però no van superar les 5 desinfeccions.
6.- BIMENSUAL
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya